Pogledajte produženi gameplay ultražestoke igre Warhammer 40,000: Space Marine 2

Pogledajte produženi gameplay ultražestoke igre Warhammer 40,000: Space Marine 2

0

Warhammer 40.000: Space Marine II je nadolazeća pucačina u trećem licu koju razvija Sabre Interactive, a izdaje Focus Entertainment. Bit će objavljen za PlayStation 5, Windows i Xbox Series X/S 2023, a to je dakako nastavak Warhammer 40,000: Space Marine.


Jeste li se se zaželjeli jedne dobre kombinacije pucačine i hack’n’slasha? Sabre Interactive i Focus Entertainment će nas zagrijeti ove zime igrom Warhammer 40.000: Space Marine 2, u kojoj ćete u liku i dijelu velikog oklopljenog super vojnika beskompromisno mlatiti horde neprijatelja i najopasnije bossove koristeći neka od najopakijih oružja viđenih u video igrama, vještine bliske borbe te sirovu snagu.

Focus je izdao novi produženi video gameplaya u trajanju od 10 minuta u kojem možete vidjeti kako se poručnik Titus bori protiv rojeva stotina Tiranida sa svojom braćom Ultramarine Chaironom i Gadrielom na planetu Avarax.

Igra izlazi za PS 5, Xbox Series X/S i PC u digitalnim i fizičkim inačicama, te kolekcionarskim specijalnim izdanjem za koje se već možete predbilježiti na ovoj poveznici.

Također se ovdje možete prijaviti za beta testiranje igre.