Budite prvi i pokrenite ekonomiju u Dual Universe

Budite prvi i pokrenite ekonomiju u Dual Universe

0

Za šest dana stiže dugo iščekivani i veliki Sci-Fi MMORPG Dual Universe, a kako bi se lakše snašli u novom svemiru tu je i besplatan Demo.

Piše: Robert Barbir

Dual Universe plod je mašte ekipe iz Pariza, točnije Novaquark-a. Novaquarkov je cilj stvoriti prvu virtualnu online civilizaciju. Omogućit će igračima da oblikuju i istražuju novi metaverse u dosad neviđenim razmjerima. Zahvaljujući voxel tehnologiji, Novaquark tvrdi da će omogućiti igračima da izgrade gotovo sve što žele. Zvuči primamljivo, zar ne?

Pred nama je znanstveno-fantastični MMORPG iz prvog lica kojeg će graditi i voditi igrači. Svi ćemo dijeliti i biti dio jednog svemira. Trgovat ćemo u slobodnoj ekonomiji, voditi industrije, putovati kroz svemir, istraživati planete, voditi ratove, a možda i ljubav. Ne znam za vas, ali nas su kupili.

Besplatna Steam probna verzija osmišljena je kako bi zainteresiranim igračima dala sveobuhvatan pregled onoga što mogu očekivati kada naslov službeno krene u prodaju 27. rujna. U nastojanju da se novopridošlice upoznaju sa svime što će Dual Universe ponuditi sljedeći tjedan, igranje unutar demo verzije je ubrzano. To znači da je tržište prepuno s korisnim artiklima po znatno sniženim cijenama. Igrači i dalje moraju sami zarađivati novac, ali će moći pristupiti resursima potrebnim za istraživanje neistraženih planeta, pokrenuti nove poslovne poduhvate i stvarati neprocjenjiva umjetničkih dijela s voxelima.

Svim zainteresiranim Igračima preporučujemo da već danas stave Dual Universe na svoju Steam listu želja kako bi od prvog dana mogli graditi svoje carstvo, a za one nestrpljive svakako preporučujemo besplatnu demo verziju. Pogledajte trailer u nastavku kako bi dobili dobar dojam o čemu pričamo, a za više informacija posjetite službene stranice.