Od danas dostupne lipanjske PS Plus igre

Od danas dostupne lipanjske PS Plus igre

0

Pretplatnici PS Plusa od danas mogu preuzeti novi set igara koje je Sony pripremio za njih. Od tri naslova, dva su u potpunosti nova, uključujući logičku kooperativnu akcijsku avanturu Operation Tango za igrače s PlayStation 5 konzolom.

Svakog prvog utorka u mjesecu, Sony svojim PS Plus pretplatnicima poklanja set besplatnih igara. Praktično za igrače, ovaj put utorak pada već prvog u mjesecu, pa igrači više ne trebaju čekati za preuzimanje novih hit igara.

Sony svaki put odabire igre koje su žanrovski različite, Ovaj mjesec će igrači dobiti špijunsku kooperativnu akcijsku avanturu Operation Tango, isključivo u verziji za PlayStation 5. Radi se o potpuno novoj i vrlo očekivanoj igri koju krase jedinstven grafički stil i orginalan gameplay gdje igrači s različitim sposobnostima moraju zajedničkim naporima svladavati razine i rješavati zagonetke na putu.

Druga igra je odlična pucačina u svemiru Star Wars: Squadrons, koja je u Vidiju ocjenjena s visokih 82%. Osim odlične kampanje za jednog igrača, nudi i dinamičan i napet multiplayer mod. Uz PS Plus igrače, očekuje se i značajan skok u broju igrača na serverima.

Treća igra je remaster popularne PlayStation 3 borilačke igre Virtua Fighter 5. Izdanje Ultimate Showdown donosi unapređenje vizuale i zvučnu kulisu, te novi online mod. Igru je moguće igrati na PS4 i PS5 igraćim konzolama.

Sigurni smo da će u ovom izboru svaki igrač pronaći ponešto za sebe.