Bliži pogled na Warhammer 40k: Darktide Veterana

Bliži pogled na Warhammer 40k: Darktide Veterana

0

Fatshark je objavio još jedan trailer za klasu likova za Warhammer 40,000: Darktide, ovaj put prikazujući Veterana.

Piše: Iva Ledinščak

Klasa veterana predstavlja iskusne gardiste. Kao i sve klase, imat će nekoliko mogućih potklasa na biranje. U fokusu ovog posebnog trailera je Sharpshooter, kojem je specijalnost hvatanje neprijatelja iz daljine. Sharpshooter počinje s lasgunom i lopatom za ukopavanje, dvama neprocjenjivim komadima opreme dobro znanima svim gardistima.

Posebna vještina Sharpshooterima omogućava im fokus na metu, pružajući im tako šansu za povećani critical hit damage i bolje rukovanje oružjem, ali na štetu brzine kretanja. Tijekom ovog trenutka izoštrenih osjetila, Sharpshooter također može jasno probrati elitne i posebne neprijatelje iz gomile i tako ukloniti glavne prijetnje.

U Warhammer 40,000: Darktide, pokušat ćete vratiti grad Tertium od hordi krvožednih neprijatelja. Ova brutalna akcijska pucačina novo je co-op iskustvo na kojem je radio nagrađivani tim koji stoji iza serije Vermintide.

”U dubinama košnice, sjeme korupcije prijeti pretvoriti se u neodoljivu plimu tame. Tajanstvena i zlokobna nova sila nastoji preuzeti kontrolu nad cijelim gradom. Na vama i vašim saveznicima u Inkviziciji je da iskorijenite neprijatelja prije nego grad podlegne kaosu. Kako Tertium pada, Rejects će ustati.”

Kreiranje lika

Moći ćete stvoriti vlastiti, jedinstveni lik i prilagoditi njegov fizički izgled, glas i porijeklo. Odabrati svoju klasu kako biste odredili koje će jedinstvene osobine i skupove vještina koristiti u borbi. Hoćete li biti iskusni veteran carske vojske, zajedljivi autsajder ili vatreni fanatik? Izbor je na vama.

Napredna borba

Izgrađen na nasljeđu najbolje bliske borbe u Vermintide 2, Warhammer 40k: Darktide uvodi intenzivnu WH40K pucnjavu u igru. Pokušajte se snaći između borbi na daljinu i borbi o prsa dok se neprijatelji nasrću na vas.

Spasi Tertium od propasti

U nasilnom, distopijskom svijetu Warhammera 40,000 ima svega: od uzavrelih industrijskih tvornica do raspadajuće zone održavanja vode zagađene kiselim kišama. Tertium Hive teško je i neumoljivo mjesto čak i u najboljim vremenima. Vaša uloga je služiti revnoj inkviziciji tako što ćete krenuti u misije istrebljenja prijetnji koje vrebaju u dubinama grada košnice ili umrijeti pokušavajući.

Nepredvidivi izazovi

Prilagodite se nestalnim hirovima Kaosa s okolnostima, mutatori koji vašoj misiji dodaju spontani izazov. Vaš tim se mora naučiti prilagoditi, usvojiti nove taktike i promijeniti svoje opterećenje kako bi se suočio s ovim nemilosrdnim izazovima.

Warhammer 40,000: Darktide trebao bi izaći 30. studenog za Windows PC putem Steama, a ubrzo nakon toga, bit će objavljene i verzije za Xbox.