Novi trailer za Gotham Knights

Novi trailer za Gotham Knights

0

Izdavač Warner Bros. Games i programer WB Games Montreal podijelili su novi kinematografski trailer za Gotham Knights. Sitno brojimo do konačnog izlaska ovog mjeseca.

Piše: Iva Ledinščak

U Gotham Knights, Batman je mrtav, a novo kriminalno podzemlje pomelo je ulice Gotham Cityja. Članovi obitelji Batman: Batgirl, Nightwing, Red Hood i Robin su sada zaduženi za zaštitu Gothama. Na njima je da donesu nadu njegovim građanima, disciplinu policajcima i utjeraju strah u kosti kriminalaca.

Gotham Knights je akcijski RPG otvorenog svijeta smješten u najdinamičniji i najinteraktivniji Gotham City dosad. U solo igri ili s još jednim herojem, možete patrolirati u pet različitih četvrti Gothama i upadati u kriminalne aktivnosti gdje god ih pronađete.

Kao jedan od heroja, morat ćete napredovati kako bi postali novi Vitez tame i nastavili spašavati ulice od kaosa koji vreba na svakom ćošku. Kako ćete to napraviti? Rješavajući misterije skrivene u najmračnijim dijelovima povijesti grada, hvatajući se u koštac s ozloglašenim zlikovcima i naravno, nastojeći izaći iz njih kao pobjednik.

Nešto o herojima

Batgirl

Poznata kao Barbara Gordon, odlučan je borac i vješt haker. Kći preminulog povjerenika Gothama, Jima Gordona, u prošlosti je pomagala Batmanu kao Oracle. Sada, nakon godina oporavka i pripremanja, spremna je zakoračiti u svoju novu ulogu. Dobro se snalazi u kickboxingu, capoeiri i jiu-jitsuu, a vješto barata i tonfom.

Nightwing

Dick Grayson, prvi Robin, Batmanov štićenik prije nego je postao heroj sam po sebi. On je rođeni vođa te najstariji i najmudriji član obitelji Batman. Nightwing je pravi majstor u akrobacijama, a njegovo prepoznatljivo oružje su dvostruke Escrima palice.

Red Hood

Prije poznat kao Jason Todd, intenzivan je i nestalan antijunak, što proizlazi iz njegove smrti i prisilnog uskrsnuća od strane jednog od Batmanovih najopasnijih neprijatelja. Red Hood teško kontrolira svoj temperament, ali ponekad, kad su u pitanju njegovi prijatelji, njegove dobre strane mogu izaći na vidjelo. Posjeduje vrhunsku ljudsku snagu i vještinu u višestrukim borbenim tehnikama sa svim vrstama oružja, tradicionalnim i oružjem visoke tehnologije.

Robin

Tim Drake je čudo od djeteta i majstor deduktivnog zaključivanja. Vjeruje u Batmanovu misiju i motiviran je željom za trajnom zaštitom Gotham Cityja. Robin ne ide u borbu bez svog sklopivog štapa. Njegove vještine uključuju razne tehnike prikrivanja i kombinacije psihološkog ratovanja i bihevioralnih znanosti.

Gotham Knights trebao bi biti objavljen 21. listopada za Windows PC-u (putem Steama i Epic Games Storea), Xbox Series X|S i PlayStation 5.