Besplatno zaigrajte Ubisoftov Far Cry 6

Besplatno zaigrajte Ubisoftov Far Cry 6

0

Ubisoft održava besplatno vikend uživanje u naslovu Far Cry 6 od četvrtka 24. ožujka do ponedjeljka 28. ožujka 2022.

Sudjelovati u besplatnom produljenom vikendu igranja Far Cry 6 moći će svi igrači koji u vlasništvu imaju Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4, Stadiu i dovoljno jak PC (putem Epic Games Storea i Ubisoft Storea). Tijekom vikenda igrači će moći isprobati misiju „The Vanishing“ inspiriranu Netflixovim serijalom Stranger Things te sav dosadašnji DLC sadržaj, a sve to i u co-op modeu. Kako biste pokrenuli besplatnu vikend igru na Xbox One i Xbox Series X/S potrebno je imati Xbox Live Gold pretplatu.

Piše: Matija Ančić

Far Cry 6 x Stranger Things

Serija misija inspirirana Netflixovim serijalom Stranger Things “The Vanishing” unijet će nove stealth-horor-survival elemente u Far Cry iskustvo, a igrači će se moći susresti s novim likovima i pričom. Konkretnije, igrači će ući u iskrivljenu verziju Yare gdje će Dani otkriti kako Yarani nestaju i nitko nije siguran. Pojavit će se i lokacije vezane uz Stranger Things kao što su skriveni bunkeri i napušteni laboratorij. Danijeva misija je pronaći Choriza i otkriti što se događa s otetim Yaranima.

Plaćanje nakon besplatnog vikenda

Do sada zvuči idealno, ali igru možete zadržati samo do kraja vikenda. Nakon besplatnog vikenda Far Cry 6 bit će moguće kupiti na Ubisoft Storeu, Xboxu, PlayStationu, Stadia Storeu i Epic Games Storeu uz 50 % popusta. Također, ukoliko se odlučite kupiti Far Cry 6 nakon besplatnog vikenda moći ćete nastaviti gdje ste stali i nakon njega na bilo kojoj platformi.