Izašla je horror igra koja podsjeća na Alisu u zemlji pakla

Izašla je horror igra koja podsjeća na Alisu u zemlji pakla

0

Američki studio Moonless Formless upravo je lansirao dugo iščekivanu horror igru Withering Rooms na PC, PS5 i Xbox Series X/S platformama.

U ovoj 2.5D horor RPG igri naći ćete se u proceduralno generiranoj viktorijanskoj vili obitelji Mostyn koja se mijenja svake noći. Vila a ne obitelj!

U ulozi djevojčice koja i sama izgleda kao da je došla iz pakla morat ćete istražiti kuću kako biste otkrivali tajne, skupljali oružje, magične atrefakte, ključeve i resurse uz čiju pomoć ćete nadograđivati svoje ubilačke sprave i moći.

Sve to će vam biti o neprocjenjive važnosti kada vas počnu napadati svakakve gadarije koje uključuju bizarna čudovišta, zombije, zle duhove, podmukle vještice i luđake koji nemaju pametnijeg posla nego vitlati za vama sjekirama.

U kući ćete otkrivati tajne prolaze, prašnjave tavane pune blaga, pa čak i bizantski labirint koji se uvijek mijenja i nalazi se ispod kuće Mostyn.
Osim plejade živopisnih neprijatelja svih oblika i veličina u igri ćete upoznati i neobične manje prijeteće likove, trgovce, lažljivce i neutralne vještice, koji će vam djelovati kao da vam žele pomoći, ali svaki od njih ima neke vlastite ciljeve.

Vila Mostyn i podrumi ispod nje nisu jedina mjesta u kojima ćete lutati jer vas još veća blaga ali i veće opasnosti čekaju izvan nje, u labirintima živice, grobnicama, špiljama, crkvama i ruševinama.

Nama ova igra djeluje kao da je scenarij napisao otac Alise u zemlji čuda Lewis Carroll nakon što je nešto gadno pojeo, popio ili popušio pa je Alisu prepustio paklu.