AOC predstavio novi MiniLED gaming monitor

AOC predstavio novi MiniLED gaming monitor

0

AGON by AOC najavljuje lansiranje novog modela 27-inčnog monitora AOC GAMING Q27G3XMN/BK koji spaja MiniLED tehnologiju s gaming performansama.

Namijenjen je gamerima koji traže HDR iskustvo s bogatim bojama, za što će, prema AOC-u, igrači platiti odličnu cijenu.

Q27G3XMN/BK dolazi s Fast VA panelom, QHD rezolucijom (2560×1440) koja je idealna za moderni gaming i MiniLED pozadinskim osvjetljenjem koje podržava 336 dimming zona.

Iz AOC-a se ponose s certifikatom VESA DisplayHDR 1000 koji ovaj monitor posjeduje, što je jedan od najviših standarda za HDR, što mu omogućuje prikaz dubokih crnih tonova i najsvjetlijih točaka na istom ekranu.

Koristeći dubinu boje od 10 bita (8 bita + FRC), monitor proizvodi 1,07 milijardi boja i visoku pokrivenost raspona boja (+95% DCI-P3).

Veličina od 27 inča i QHD rezolucija rezultiraju visokom gustoćom piksela prikazujući oštar tekst i slike. Isto tako, s brzinom osvježavanja od 180 Hz i izvanrednim vremenskim odzivom do 1 ms GtG, monitor osigurava da gameri ostanu na vrhu u svijetu kompetitivnog gaminga.

Q27G3XMN/BK opremljen je ergonomskim postoljem koje nudi mnogobrojne mogućnosti podešavanja visine, nagiba, zakretanja i prilagođavanja, osiguravajući da svaki gamer može podesiti individulne postavke za maksimalnu udobnost.

Značajke kao što su Flicker-Free tehnologija i Low Blue način rada daju prednost dobrobiti korisnika tijekom turnira i maratonskih gaming sesija.

Dodatna nijansa s funkcijom Shadow Control daje gamerima prednost, omogućavajući im podešavanje razina sjene i istaknutih detalja kako bi savršeno prilagodili vizualni doživljaj gameanja te kako bi, na primjer, lakše vidjeli neprijatelje koji se skrivaju u tamnim kutovima. Podržavajući tehnologiju Adaptivnog sinkroniziranja – Adaptive-Sync, monitor je sposoban koristiti promjenjivu brzinu osvježavanja, čime se eliminira trganje i trzanje uzrokovano nesrazmjerom sličica.

AOC GAMING Q27G3XMN/BK monitor je dostupan za kupnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 399 eura.