Zečevi u štrajku u hrvatskoj detektivskoj avanturi Paws of Coal

Zečevi u štrajku u hrvatskoj detektivskoj avanturi Paws of Coal

0

Na Steamu je izašla nova igra hrvatskog developera Gamechucka, detektivska avantura u kojoj se zečevi u rudniku bore za svoja prava.

Zajednicu zečeva rudara u Rabbit Burrowsu zadesila je naizgled zarazna bolest. Gnjevni radi ravnodušnog odgovora kraljevske administracije na ovu krizu, zečevi kreću u štrajk, boreći se za bolje radne uvjete i prava. Jež Charles Quill, znanstvenik i botaničar, dobiva zadatak da istraži bolest.

U ulozi Charlesa, skupljat ćete i povezivati tragove – informacije kako biste formirali mnoštvo nelinearnih zaključaka, formirat ćete savezništva s raznolikim životinjskim frakcijama te donositi teške moralne odluke koje će pogurati priču u nepredviđenim smjerovima

U ovoj igri koja se između ostaloga bavi važnošću sindikalnih prava, stjecat ćete prijatelje i neprijatelje među raznolikim životinjskim frakcijama, vrstama i klasama te donositi odluke koje će pogurati priču u nepredviđenim smjerovima

Dobar vizualni izgled donose rukom crtane pozadine te ručna animacija likova, već prepoznatljive značajke Gamechuckovih igara, koje su u ovom naslovu podignute na još jednu razinu obzirom da se ne radi o pixelartu već o pravoj “crtićkoj” grafici, što će sigurno povećati bazu Gamechuckovih fanova.

Kako igra izgleda i kako se igra možete vidjeti u ovom video traileru.

Uz ovo ćemo još dodati da ćete u igri uživati u klasičnoj glazbi inspiriranoj lajtmotivima iz djela Richarda Wagnera, a Gamechuck kaže da će vam za dovršetak igre trebati oko 3 sata.

Paws of Coal se na Steamu prodaje po cijeni od 4,99 eura, a više informacija potražite na ovoj poveznici.