Zaigrajte tenis u TopSpin 2K25 bez Đokovića

Zaigrajte tenis u TopSpin 2K25 bez Đokovića

0

TopSpin franšiza se vratila u novoj igri TopSpin 2K25 za PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC platforme.

Igra će vam ponuditi obilje sadržaja, uključujući školu tenisa s Johnom McEnroem na TopSpin akademiji, sudjelovanje na sva četiri Grand Slam turnira i mogućnost napucavanja loptice preko mreže protiv 25 poznatih aktualnih i starijih profesionalaca među kojima su Serena Williams, Carlos Alcaraz, Pete Sampras, Roger Federer, Andre Agassi, Petea Sampras, Coco Gauff i Madison Keys.

Zanimljivo je da u igri nema niti jedna tenisačica ili tenisač iz Hrvatske, ali ni s čitavih naših prostora pa stoga neće pronaći ni Đokovića, a ako će vas to utješiti, reći ćemo vam da primjerice nema ni Nadala.

Ovo nas zapravo nije previše iznenadilo, jer su Top Spin naslovi poznati po malom rosteru, a glavni razlog vrlo vjerojatno leži u dobivanju (i plaćanju) licenci, jer neki igrači i igračice žele skupo unovčiti svoje ime i tijelo u igri.

Bez obzira na to, ako ste se zaželjeli malo tenisa umjesto klasičnih momčadskih sportskih igara poput nogometa, hokeja i košarke, vjerujemo da će vam se dopasti novi TopSpin jer će vam pružiti mogućnost da na Wimbledonu igrate protiv nekih od najvećih teniskih imena i pokušate postati Grand Slam prvak i zauzeti prvo mjesto na ljestvici.

Autori igre kažu da svi tenisači dolaze sa svojim jedinstvenim animacijama pokreta, atributima i stilovima igre.

Osim slave i pokala, u igri možete zaraditi nove trenere, dodatke i opremu vodećih teniskih i modnih marki uključujući Nike, Adidas, Wilson, Asics, Hugo Boss i Lacoste. Mnogima će posebno zanimljivo biti igranje protiv svojih frendova ili žrtava s interneta u online multiplayeru koji nudi i podršku za cross-play.

Prvi servis je vaš!