WRATH: Aeon of Ruin inspiriran Quakeom stigao na PS5 i druge konzole

WRATH: Aeon of Ruin inspiriran Quakeom stigao na PS5 i druge konzole

0

Izdavači Fulqrum Publishing i legendarni 3D Realms, lansirali su svoj žestoki FPS retro izgleda WRATH: Aeon of Ruin na PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One i Nintendo Switch konzolama.


Verzija za konzole uključuje sav sadržaj iz PC izdanja 1.0, uključujući tri epizode, od kojih je svaka završena epskom borbom protiv bossa, arsenalom od devet smrtonosnih oružja, tri magična sigila koja daju pojačanje i deset artefakata koji se mogu pohraniti, te mnoštvom monstruoznih neprijatelja.

Igra koja otvoreno crpi inspiraciju iz Quake igara povest će vas iz ruševina Starog svijeta i uputiti u krvoločnu misiju u ulozi Outlandera. Cilj će vam biti eliminacija preostalih Čuvara Starog svijeta, odgovornih za katastrofalno stanje kraljevstva.

Tijekom gameplaya ćete se probijati kroz horde od 15 različitih tipova neprijatelja s dvocijevkom, pištoljem ili Ruination Bladeom, uz pomoć biološkog oružja koje neprijateljske zube pretvara u smrtonosne projektile.

Probijanje kroz razbijene glave neprijatelja će vas povesti u drevne kripte, raspadnute ruševine i šume, koje ćete morati detaljno pročešljati jer skrivaju razne tajne i predmete koji će vam pomoći u preživljavanju.

Uz retro grafiku ćete dobiti žestoki heavy metal pozadinski soundtrack koji potpisuje Andrew Hulshult koji je radio glazbu za igre Quake Champions, Doom Eternal: The Ancient Gods i Prodeus.