Zaigrajte fenomenalnu zombističku open betu Back 4 Blood za PS5, PC i Xbox Series X/S

Zaigrajte fenomenalnu zombističku open betu Back 4 Blood za PS5, PC i Xbox Series X/S

0

Developer Turtle Rock Studios i izdavač Warner Bros. Interactive lansirali su otvoreno beta testiranje horror FPS survivala Back 4 Blood koje vam omogućuje besplatno razvaljivanje zombija do 16. kolovoza.

Igru koja se donedavno nalazila u zatvorenoj beti do sada je već preuzelo i igralo više od 100.000 igrača čiji su dojmovi izvanredni, pa nema nikakvog razloga da je sada i sami ne isprobate jer izgleda doista fenomenalno a dolazi od autora Left 4 Dead franšize koji su se usavršili u zombi pucačinama.

Ukratko rečeno, igra vam nudi mogućnost kooperativnog igranja protiv umjetne inteligencije (PvE), ali i kompetitivni PvP multiplayer, što znači da ćete moći izabrati stranu ljudi (Cleanera) ili zombija (Riddena), okupiti svoj tim ili igrati solo u napetim žestokim bitkama na mapama koje djeluju doista fenomenalno, kao što možete vidjeti u ovom video traileru.

U PvE modu možete odabrati modove i težine Classic, Survival i Hard, a za svoj lik možete izabrati jednu od 5 različitih klasa Cleanera s obiljem pripadajućeg oružja. U Swarm Mode PvP multiplayeru možete igrati za ljude ili zombije, a developeri kažu da su obje strane dobro izbalansirane, pa nećete biti nimalo zakinuti ako odaberete neku od 6 ponuđenih klasa Riddena, jer obje strane imaju jedinstvena oružje, sposobnosti i specijalnosti, a na mapama vam se nudi mogućnost “lootanja” opreme, oružja i municije u stilu battle royalea.

U open beti ćete na raspolaganju imati pristup brojnim sadržajima koji će se naći u finalnoj igri, uključujući 2 mape za Swarm Mode PvP, 2 PvE mape, 5 Cleanera, 6 Riddena, sva dostupna oružja i opremu, a tu će biti i podrška za cross-play između igrača na različitim platformema.

Betu za PS5 možete preuzeti na ovoj poveznici, za PC na ovoj, a za Xbox ovdje.