Weird West odličan akcijski RPG stiže 11. siječnja

Weird West odličan akcijski RPG stiže 11. siječnja

0

Developer WolfEye Studios i izdavač Devolver Digital donose nam vrlo obećavajući izometrijski akcijski RPG u kojem se miješaju žanrovi i načini gameplaya, kao i svijet Divljeg zapada i fikcije.

Igra Weird West izlazi 11. siječnja na PS5, PS4, Xbox Series X/S i PC platforme 11. siječnja 2022. a već sada se može prednaručiti na Steamu putem ove poveznice.


Za ovaj neobičan fantastični RPG koji je smješten u jedan potpuno drugačiji pomaknuti svijet Divljeg zapada kažu da dolazi u mješavini akcije, avanture, indie igre, RPG-a i simulacije, a u njemu se revolveraši, kauboji i šerifi susreću s fantastičnim bićima i čudovištima.

Igra će vam pričati priču o grupi atipičnih heroja, koju ćete moći sami razvijati u raznim smjerovima, ovisno o tome kakve ćete odluke donositi u igri. Svako vaše putovanje predstavljat će jedinstveno iskustvo povezano s akcijama koje činite u svijetu u kojem čitav svijet odgovara na izbore koje donosite.

Poseban bonus dolazi u velikim mogućnostima interakcije s likovima i objektima koje nalazite, pa kažu da “sve što izgleda kao da nudi interakciju, to doista i omogućuje”, što u konačnici nudi velike mogućnosti skupljanja korisnih stvarčica, “kraftanja”, korištenja raznih predmeta za odvlačenje pažnje neprijateljima, a mogu se vidjeti i svojevrsni stealth elementi, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Prema svemu viđenom, čini nam se da bi ova igra smještena u “sandbox” svijet mogla postati vrlo popularna i zarazna jer djeluje doista jako intrigantno dok je istovremeno grafički vrlo dopadljiva, posebice za jedan naslov koji se igra u izometriji.