Tomb Raider reboot trilogija je besplatna na Epic Storeu

Tomb Raider reboot trilogija je besplatna na Epic Storeu

0

Besplatnih igara u današnje vrijeme imate na pretek, no Epic je prvi koji jednu čitavu trilogiju daje gamerima potpuno free.


U novoj akcijskoj ponudi Epic će vam omogućiti besplatno preuzimanje i igranje čitave trilogije Tomb Raider reboota, odnosno naslove Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider i Shadow of the Tomb Raider sve do 6. siječnja 2022. godine (naravno, ako ih do 6. siječnja ubacite u svoj library moći ćete ih igrati free zauvijek). Sve tri igre dostupne su besplatno samo za PC platformu na Epic Games Storeu putem ove poveznice.

Piše: Igor Sečen

Ukoliko volite Laru Croft i njezine vratolomije koje nas znaju koji puta izluditi nakon što 57 puta za redom padnemo s neke stijene (mada joj na kraju uvijek oprostimo), sve tri igre donose ono zbog čega volimo lijepu spretnu curku koja u reboot trilogiji pokazuje da nije neka super heroina jer je često izranjavana i prepuna ožiljaka, što znači da je svaki njezin uspjeh popločan s puno muke, znoja i krvi.

Mada neki igrači misle da je reboot trilogija otišla u krivom smjeru u odnosu na legendarne igre koje su svoj debi imale davne 1996. godine, činjenica je da su puno ljepše i modernije te je po nama malo bedasto kukati za starim “Tomb Raidericama” u kojima su pikseli bili veličine šalica za kavu, a grudi glavne junakinje izgledale poput napuhnutih kockastih balona.

Sve tri igre reboot trilogije su odlične i točka. Ne želimo o tome više raspravljati, a ako ne vjerujete, sada se imate priliku u to sami uvjeriti za nula kuna.