VIDEO: Sega otkrila nove fenomenalne Sonic naslove

VIDEO: Sega otkrila nove fenomenalne Sonic naslove

0

Sega je održala Sonic Central video predstavljanje svojih novih igara u izradi u kojima je glavna zvijezda legendarni Sonic.

Kako izgleda, Sonic se uspio kvalificirati na Olimpijadu u Tokiju, gdje ćete ga u igri Tokio 2020 voditi kroz više sportova i disciplina s nastojanjem da dođe do neke sjajne medalje.

Ovo doista izgleda odlično ali i pomalo bizarno kada ugledate plavog plišanca kako trči utrku protiv ljudskih atletičara, igra centarfora u nogometu ili zakucava u košarci.

Tu je i igra Two Point Hospital, koja je podjednako otpičena, jer se radi o simulaciji upravljanja bolnicom kakve ste već imali prilike vidjeti, s tom razlikom da se to ponovno pojavljuje Sonic u društvu poznatih likova iz Seginih igara.

Među najavljenim naslovima SEGA je predstavila i Lost Judgement, akcijsku avanturu koja predstavlja spinoff Jakuza serijala i prati detektiva po imenu Takayuki Yagami. Mada se čini da tu nema mjesta za Sonica, SEGA ga je ugurala u igru u obliku igraćih automata koji vam omogućuju unutar osnovne igre igrati mini igre sa Sonicom.

Jedna od klasičnih Sonic igara koje dolaze ove godine je Sonic Colors Ultimate, naslov koji predstavlja tipičnog predstavnika Sonic serijala u kojem ćete uživati u akciji i vratolomijama Sonica na hiper brzini.

Mada su ta tri naslova glavni predmeti Sonic Central predstavljanja, SAGA je na kraju prezentacije pokazala i kratki “sneak-peek” igre Sonic Teams koja je planirana za 2022. godinu. Kako se čini, Sonic i društvo će se naći u najljepšem vizualu u povijesti franšize, a brzina i akcija će i dalje biti glavni elementi.
Čitavu Sonic Central prezentaciju pogledajte ovdje.