Pogledajte izvrstan gameplay video Horizon Forbidden West

Pogledajte izvrstan gameplay video Horizon Forbidden West

0

Developer Gorilla Games objavio je 14-minutni gameplay video akcijskog RPG-a Horizon Forbidden West. U ovoj PlayStation ekskluzivi igrači će ponovno upravljati mladom lovkinjom Aloy u devastiranom svijetu divljine budućnosti kojim krstare opasni robotski strojevi. Radnja je smještena u postapokaliptičnu Kaliforniju, Utah i Nevadu, a uloga Aloy će biti istražiti područje poznato pod imenom Zabranjeni zapad, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Mapa igre je veća od prošlog dijela, prepuna tajni koje se skrivaju ispod ruševina civilizacije “starih” (Old Ones). Osim istraživanja poznatih područja poput San Francisca i doline Yosemite Valley, jedna od najvećih novosti je podvodno istraživanje, što znači da ćete moći otkrivati tajne koje se nalaze ispod površine mora, jezera i rijeka.

To omogućuje nova oprema za ronjenje kojom raspolaže Aloy, koja je dobila još neke zanimljive stvarčice poput “padobrana” i kuke za hvatanje. Ponešto novosti dolazi i kod njezinih oružja, a na raspolaganju imate nove vrste municije i granata, a tu su i novi kombo potezi. Dakako, novi nastavak donosi i nove metalne zvijeri.

Igra bi trebala izaći ove jeseni.