VIDEO: Postanite ultimativni vampir u novoj battle royale igri!

VIDEO: Postanite ultimativni vampir u novoj battle royale igri!

0

Švedski studio Sharkmob odlučio je napraviti battle royale igru iz trećeg lica koja se temelji na poznatom gothic-punk svijetu iz tabletop RPG-a i video igara Vampire: The Masquerade.


Time su jako privukli našu pažnju, jer doista nismo očekivali da bi Vampire: The Masquerade franšiza mogla stići u battle royale, no sudeći prema dostupnim materijalima koje su objavili, njihov naslov Vampire: The Masquerade – Bloodhunt koji razvijaju za PC platformu, može se uklopiti u žanr.

Upravo objavljeni video trailer igre ne prikazuje nam previše detalja gameplaya, no očito je da vampiri mogu funkcionirati u BR okruženju kada se njihovim natprirodnim moćima doda žestoko oružje, kao što možete vidjeti u ovom video traileru.

Igra je smještena na ulice starog grada Praga, gdje se već stoljećima odvija tajni rat vampirskih klanova koji žive neprimijećeni među ljudima. Igrači će moći odabrati klan i lik koji žele, a potom sami ili u društvu svojeg “čopora” krenuti na mračne ulice Praga i boriti se protiv drugih vampira, s ciljem da na kraju meča ostanu sami kao pobjednici koji će vladati vampirskim svijetom.


Developer kaže da će igra biti besplatna (free-to-play), omogućivat će personalizaciju likova, no neće definitivno biti “pay-to-win“, što znači da nećete moći za prave novce kupovati opremu ili oružje koje će vam dati prednost pred drugim igračima, već samo “kozmetiku” kojom ćete svojem liku pružiti jedinstveni izgled.

Obzirom da smo u traileru vidjeli puno skakanja, letenja i pentranja po zgradama, primjećujemo malu sličnost s igrom Hyper Scape, no više toga ćemo saznati kada dođemo u priliku isprobati kako funkcionira gameplay vampirskog TPS battle royalea u Pragu, gdje ćemo umjesto piva očito piti krv svojih protivnika.