Kojima najavio Death Stranding: Director’s Cut

Kojima najavio Death Stranding: Director’s Cut

0

Uvrnuto remek-djelo Hidea Kojime, čuveni Death Stranding, uskoro možemo očekivati na next-genu, točnije PlayStationu 5, u unaprijeđenoj i proširenoj Director’s Cut verziji neobične hit igre.

Igra koja je podijelila igrače uskoro dobiva svoju unaprijeđenu verziju. Priču o Samu Bridgesu, dostavljaču u post-apokaliptičnom SAD-u koji dobiva za zadatak umrežiti razjedinjenu zemlju je nešto što nisu svi igrači prihvatili s jednakim oduševljenjem, no oni koji jesu, kunu se da je igra beskompromisno remek-djelo i još jedan kreativni zgoditak dizajnera Hidea Kojime.

Nakon što je igra 2019. izašla za PlayStation 4 i godinu dana kasnije za PC, vrijeme je za veliku nadogradnju za PlayStation 5. U verziji koju je nazvao Director’s Cut, Hideo Kojima predstavlja grafički ljepšu igru s boljim performansama, ali i brojnim proširenjima za koje još ne želi reći sve detalje.

Objavljeni trailer prikazuje glavnog protagonista Sama koji pokušava shvatiti kako upotrebijeti kartonsku kutiju. Trailer, osim što priča malu priču, svojevrsna je posveta Kojiminom epohalnom djelu Metal Gear Solidu.

Fanovi nagađaju da će igra dodatno produbiti stealth elemente, a da je ovo način na koji nam Hideo Kojima to poručuje.

U narednim tjednima ćemo dobiti puno više informacija o nadolazećoj verziji igre, o tehničkim detaljima, proširenjima i drugim unaprijeđenjima. Strpimo se još malo.