Uzmi što se nudi: besplatna BioShock kolekcija

Uzmi što se nudi: besplatna BioShock kolekcija

0

Nećemo vam prodati “Would you kindly” foru, jer smo bolji od toga. Javljamo vam da je Epic Games Store napravio giveaway za sve tri Bioshock igre za PC, a mi vjerujemo da vam ne treba pranje mozga kako biste iskoristili ovako dobru ponudu.

Piše: Iva Ledinščak

Od 26. svibnja možete zgrabiti, preuzeti i instalirati Bioshock: The Collection iz Epic Games online dućana na svom kompu. Ovaj paket uključuje remasterirane i dotjerane verzije igara Bioshock, Bioshock 2 i Bioshock: Infinite. Zajedno s njima dolaze i svi single-player DLC paketi i ekspanzije igara, uključujući i mnogima srcu drag Minerva’s Den DLC.

Ukratko, Bioshock 1 i 2 su imerzivne simulacije. U igrama istražujete jeziv i (uglavnom) napušten podvodni grad, Rapture. Jednom je bio utopija, ali bogataši su sa svojom pohlepom i supermoćima to sve uništili. Zvuči poznato? Vi možete nadograđivati svoje super cool moći i oružja, kojima tamanite svakakve vrste smrtonosnih splicera, preostalih stanovnika propale utopije.

Bioshock Infinite je nešto drugačiji. Igra je više straight-up shooter, iako koristi neke moći i mehanike iz prethodne dvije igre. U tom trećem dijelu, igrate kao Booker, čovjek poslan da spasi mladu ženu zaključanu u tornju golemog lebdećeg grada kojim upravlja jedan luđak. Upozorenje: ako prolazite kroz igru prvi put, u 2022., budite spremni na pomalo tupe i nesofisticirane političke alegorije. No, ako uspijete zažmiriti jednim okom na to, otkrit ćete zabavan i predivno napravljen shooter, pun akcije i s neočekivanim završetkom.

Nećete uzalud izgubiti vrijeme na bilo koju od spomenutih tri igara, sve su vrijedne igranja (posebno ako ste ih dobili zabadava). Ne čekajte predugo kako biste pokupili Bioshock Collection za 0,00 kuna, jer ova kratkotrajna ponuda u Epic Game Store istječe 2. lipnja.

Nakon što ugrabite ovu kolekciju, svakako provjerite i preostali Epicov asortiman. Mega Sale je jedna od njihovih najvećih ovogodišnjih rasprodaja. Uključuje ponude za Final Fantasy VII Remake Intergrade, Deathloop, Ghostwire: Tokyo, Kena: Bridge of Spirits i mnoge druge kvalitetne naslove. Plus, možete i uštedjeti dodatnih 25% na sve igre skuplje od $15.

Svakako provjerite što bude u izlogu sljedećeg tjedna, jer će Epic dijeliti još jednu igru. Uz dosadašnje ponude igara kao što su Borderlands i Bioshock, imate razloga nadati se još jednom vrijednom naslovu.