Postanite dio svemirske radničke klase u Hardspace: Shipbreakeru

Postanite dio svemirske radničke klase u Hardspace: Shipbreakeru

0

Hardspace: Shipbreaker, hvaljeni sandbox u kojem popravljate svemirske brodove dok lebdite svemirom sada je dostupan!

Piše: Robert Barbir

Svježe iz Steamove Early Access pećnice, nakon gotovo dvije godine slušanja i implementiranja želja zajednice, stigao je Hardspace: Shipbreaker od Blackbird Interactivea i Focus Entertainmenta. Verzija 1.0 za PC  pruža svima mogućnost da se okušaju u uzbudljivoj i jedinstvenoj svemirskoj karijeri.

Komercijalni letovi u svemir postali su realnost, no za većinu nas ipak se radi o previše skupom izletu. U budućnosti će stvari sigurno biti drugačije, pa je tako i naš junak smješten 300 godina u budućnosti. U vremenu kada mjesto rada obuhvaća i druge planete.

Dobrodošli u LYNX, korporaciju koja predstavlja vođu u spašavanju svemirskih brodova u Sunčevom sustavu. Doživite svakodnevni život spasitelja svemirskih brodova iz radničke klase. Ako vas je ikad zanimalo kako izgleda rastavljanje svemirskih letjelica dok plutate beskrajnim svemirom u bestežinskom stanju, ovo je naslov za vas.

Naslov bi nam trebao pružati poprilično naprednu fiziku i impresivne efekte pri uništavanju okoline i stvari. Morat ćete svladati skeniranje, rezanje i rastavljanje raznih i sve opasnijih svemirskih brodova. Njihove ćete vrijedne komponente i resurse prodavati kako biste otplatili svoj astronomski velik dug prema ogromnoj LYNX korporaciji. Očito sami plaćamo putne troškove. Smrt će vrebati iza svake pregrade, ali opasnost je nažalost jedini način na koji ćete zaraditi svoju plaću.

Uz uvjerljivu kampanju i ležernu slobodnu igru možete testirati svoje vještine i u R.A.C.E modu te sudjelovati u vremenskim natjecanjima protiv drugih Shipbreakersa kako biste se popeli na ljestvicu najboljih.

U dvije godine Early Accessa možemo reći da je Hardspace: Shipbreaker poprilično porastao pa vas tako sada očekuju tri nove klase brodova. Unaprijeđeni su vizualni prikazi i performanse, a ažurirana je i sama oprema. Developeri su također obećali i verziju za Xbox One i PlayStation 4 u skoroj budućnosti.

Hrvatska neće uskoro začeti svoj svemirski program, pa možda najbolje da se okušate u virtualnom. Za sve zainteresirane tu je službena stranica, Steam, a u nastavku svakako pogledajte trailer.