Uživajte u novom gameplay traileru mračne pucačine Luna Abyss

Uživajte u novom gameplay traileru mračne pucačine Luna Abyss

0

Bonsai Collective danas je predstavio potpuno novi trailer koji pokazuje gameplay njegove narativne pucačine iz prvog lica Luna Abyss koja se razvija za PS5, PC i Xbox Series X/s platforme.


Radnja igre se odvija na umjetnom Mjesecu punom misterija pod nazivom Luna koji predstavlja svijet pun misterija, s ostacima svoje davno izgubljene kolonije razasutim po špiljama i dolinama koje služe kao pakleni zatvor za zatvorenike poslane u dubine Bezdana da odsluže svoje kazne.

Uz samo umjetnu zatvorsku čuvaricu po imenu Aylin kao vodiča, igrač će morati otkriti što se dogodilo s Luninom izgubljenom kolonijom, koje su tajne nekoć uspješnog grada Greymonta i kakvi su to čudni glasovi što vas dozivaju iz bezdana?

Kako izgleda gameplay u ovom uvrnutom aliensko-paklenom svijetu možete pogledati u ovom traileru.

Na vašem putovanju kroz utrobu tajanstvene Lune bit ćete izazvani izvanzemaljskim terorom, uvrnutim kozmičkim užasima i uznemirujućim otkrićima koja se gnijezde u dubinama mjeseca.

Njihovo prevladavanje uključit će donošenje odluka u djeliću sekunde korištenjem kombinacije logike i dakako arsenala oružja.