Tvorci Elden Ringa nagodinu izbacuju novi potencijalni hit

Tvorci Elden Ringa nagodinu izbacuju novi potencijalni hit

0

Hidetaka Miyazaki, prvi čovjek japanskog FromSoftwarea oglasio se jučer i otkrio više informacija o nadolazećem, najnovijem izdanju iz serije Armored Core. Možemo čiste savjesti zaključiti da nas dogodine čeka novi veliki hit tvoraca Elden Ringa.

Armored Core serijal je koji datira još iz 1997. i dogodine će izaći u svome šestom izdanju. Japanski majstor koji je osmislio Dark Souls i Elden Ring stoji iza razvoja igre Fires of Rubicom, što će biti podnaslov novog Armored Corea. Zaplet igre uključuje apokalipsu planete Rubicon-3 i nastupanje ledenog doba iz kojeg se uzdižu mechovi u svoj svojoj ljepoti oguljenog čelika. Očekuje nas pregršt naoružavanja i opremanja mechova raznim high-tec oružjem i komponentama te njihovih eksplozivnih fajtova za prevlast na tlu, moru i nebu. Gamere najviše zanimaju odgovori na dva pitanja – hoće li Fires of Rubicon biti Elden Ring s mechovima i hoće li igra biti teška. Odgovor na prvo pitanje je ne, odgovor na drugo pitanje je da. Japanci smatraju da je upravo high difficulty onaj motor koji pokreće igrivost Elden Ringa, pa zašto onda mijenjati dobitnu kombinaciju.

Ovdje ne očekujte veliki otvoreni svijet, već relativno linearno posložene misije. Također, potvrđeno je da će, za razliku od prethodnika u kojem je dominirao multiplayer, Armored Core 6 imati veći naglasak na Single player zadacima. Igru očekujte negdje tijekom iduće godine.