Uoči početka Olimpijade zaigrajte službenu igru Olympic Games Tokyo 2020

Uoči početka Olimpijade zaigrajte službenu igru Olympic Games Tokyo 2020

0

Hrvatski sportaši polako su se uputili u Tokio gdje će za desetak dana započeti natjecanja na 32. modernoj Olimpijadi koja je trebala biti održana prošle godine, no zbog pandemija je prebačena na ovu.

Nažalost, ovogodišnje Olimpijske igre će biti održane bez publike jer epidemiološka situacija u Japanu još uvijek nije dovoljno dobra a strah od novog delta soja virusa natjerao je organizatore da sva natjecanja održe na praznim igralištima i borilištima.

Ako želite osjetiti kako je Olimpijada u Tokiju trebala izgledati da nije bilo koronavirusa, jedini način vam je zaigrati službenu igru Olympic Games Tokyo 2020 koju je izradila SEGA za PC, PlayStation 4, Nintendo Switch i Xbox One platforme.

U igri ćete se moći natjecati u 18 sportova, odabrati svoju naciju, kreirati lik svojeg sportaša, odabrati disciplinu i krenuti u borbu za medalje.

Mada se igra reklamira kao službena igra Olimpijade to ne znači da oslikava realnost pa tako SEGA nije ni pokušala licencirati stvarne sportaše već je umjesto toga ponudila upečatljivi editor za kreiranje likova koji vam nudi i da primjerice u utrci na 100 metara sudjelujete u astronautskom odijelu.

Ukratko rečeno, jasno je da se ovdje radi o šašavoj arkadi a ne simulaciji, no vjerujemo da se možete dobro zabaviti i (za razliku od pravih sportaša) uživati u navijanju publike dok recimo igrate stolni tenis protiv umjetne inteligencije ili svojih prijatelja.

Kako to sve skupa izgleda možete pogledati u ovom videu.