Dread Hunger: Igra preživljavanja i izdaje stiže ove jeseni

Dread Hunger: Igra preživljavanja i izdaje stiže ove jeseni

0

Nezavisni developerski studio Digital Confectioners, objavio je da će njegova MP RPG igra preživljavanja i izdaje izaći ove jeseni na Steamu za PC platformu.


Čitava igra slijedi trenutnu Early Access beta inačicu koju ste već mogli isprobati, a izazvala je dobre kritike i interes game medija i influencera.

Dread Hunger će vas odvesti na brod kojim osam istraživača (i igrača) kreće u istraživanje Arktika u 19. stoljeću. Igrači preuzimaju po jedan lik među njih osmero i ovise jedni od drugih kako bi preživjeli. Kako bi stvar dodatno zakuhali, developeri su u ovu survival igru ubacili izdaju, pa će dvojica među tih osmero likova biti “Thrallsi“, čija uloga je sabotiranje misije.

Igrači za svoju komunikaciju koriste glasovni chat i izvršavaju zadaće koje su im dodijeljene, kako bi mogli ponovno pokrenuti brod koji je zapeo između ledenih santi, a Thrallsi im nastoje zatrovati hranu, ubijati ih s leđa, detonirati eksplozive, krasti resurse i koristiti crnu magiju, kako bi spriječili istraživače u daljem napredovanju, pri čemu se čitavo vrijeme trebaju praviti da su dobri dečki.

Osim izdajnika, istraživače očekuju i druge opasnosti iz okoliša, uključujući glad, vukove, napade kanibala i drugi izazovi, što znači da je ovo PvP i PvE survival MP RPG.

Igrati možete u ulozi kapetana, navigatora, inženjera, kuhara, liječnika, kapelana, mornara i lovca, a svaki od njih je opremljen vlastitim starter kitom i osnovnim osobnim sposobnostima.

Djelić atmosfere ove igre za koju su mnogi koji su je testirali rekli da predstavlja fenomenalno i stresno iskustvo možete osjetiti u ovom videu.