Ultimativni paltformski RPG Mandragora stiže ove godine

Ultimativni paltformski RPG Mandragora stiže ove godine

0

Primal Game Studio se polako bliži završetku svoje 2.5 platformske RPG igre Mandragora, za čiji razvoj su prije dvije godine uspjeli prikupiti čak 276.742 američkih dolara u crowdfunding kampanji na Kickstarteru.

Radnja igre se zbiva u svijetu u kojem je čovječanstvo predalo svijet čudovištima, a ljudi se skrivaju iza zidova koje su izgradili njihovi vođe. Od igrača će se tražiti da putuje kroz Faelduum, sumoran i živopisan svijet pun NPC-ova, jedinstvenih neprijatelja i složenih moralnih dilema.

Susretati ćete se strašnim čudovištima i zastrašujućim stvorenjima na raznim lokacijama, od mračnih šuma, smrtonosnih močvara i napuštenih tamnica, do smrznutih planina i gorućih pustinja.

Kao što smo u naslovu naveli, ovo je doista “ultimativni” platformer, jer svi elementi, od fizike, dizajna, gameplaya i priče djeluju kao da pripadaju nekom 3D RPG-u, tako da ćete tijekom igre prestati primjećivati da se nalazite u platformskoj igri u kojoj se u osnovi krećete uglavnom samo lijevo i desno.

Kao što se može vidjeti iz gameplay trailera koji je objavljen na Gamescomu, radi se o doista jedinstvenom i prekrasnom fantasy platformeru prepunom akcije, magije, oružja i vrhunski dizajniranih neprijatelja koji će vam prirediti spektakularne, brze i brutalne borbe.

Igra još nema točni datum izlaska, ali trebala bi se pojaviti prije kraja ove godine na PS5, PC, Xbox Series X/S i Nintendo Switch platformama.

Autori kažu da je kod Mandragore jedina nezgodna stvar što će vas toliko izbezumiti da biste lako moglo polomiti kontroler u žaru borbe.