Stiže dinamični rougelike co-op SWORN

Stiže dinamični rougelike co-op SWORN

0

Woodland Games i Team17 Digital najavili su SWORN, nadolazeću akcijsku co-op roguelike igru za PC i konzole koja izlazi prije kraja ove godine.


Igra je smještena u svijet legendi o kralju Arturu, gdje će se 1-3 igrača okupiti u družinu i krenuti u borbu protiv korumpiranog kralja, vitezova okruglog stola i njihovih čudovišnih podanika.

U igri ćete morati kombinirati snage svojih likova na iznenađujuće načine i ovladati raznim specijalnostima kako biste postali vitezovi dostojni suprotstaviti se samom Arthuru.

Osim oružja i borilačkih vještina na raspolaganju ćete imati specijalne moći i više od 200 “blagoslova” uz čiju pomoć ćete osloboditi svoj puni potencijal. Među njima ćete moći koristiti pročišćavajuće vatre Titanije ili uzeti blagoslov Oberona za udare snažnim vjetrovima.

Vizualni izgled igre je vrlo dopadljiv u stripovskom stilu nadahnutom radom američkog umjetnika Mikea Mignole, a mape na kojima ćete se probijati kroz horde neprijatelja i opake bossove, uz dodatak specijalnih izazova i zanimljivih nadogradnji dodaju posebnu draž ovom naslovu.

Obzirom da je igra dobrim dijelom roguelike, to znači da vas čeka i prilično velika težina, kako vam razvoj u dostojnog viteza ne bi predstavljao prelagan posao.
Igra stiže ove godine na PC, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One i Nintendo Switch platforme, a točan datum izlaska još nije objavljen.