Ubisoft predstavio novi besplatni battle royale FPS Ghost Recon Frontline

Ubisoft predstavio novi besplatni battle royale FPS Ghost Recon Frontline

0

Battle royale žanr u posljednje vrijeme vlada multiplayer pucačinama iz prvog i trećeg lica pa ne čudi da svojeg konja za utrku ima i veliki Ubisoft.

Piše: Igor Sečen

Ubisoft je predstavio novi FPS battle royale naslov iz Ghost Recon franšize, Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline. To je nova “free-to-play” masivna MP pucačina koju potpisuje developer Ubisoft Bucharest koji je do sada radio na naslovima Ghost Recon Wildlands i Ghost Recon Breakpoint.

Frontline će biti dostupan na PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Google Stadia i Amazon Luna platformama, a u potpunosti će biti “cross-platformski” naslov, što znači da će se igrači na spomenutim konzolama, računalima i game streaming platformama moći međusobno “tući, što znači da bi igra trebala biti dobro optimizirana kako niti jednoj platformi ne bi pružala prednost.

Datum izlaska još nije poznat, no Ubisoft kaže da će igraći koji se sada registriraju na web stranici ghostreconfrontline.com, imati priliku upasti u rana testiranja. Prvi zatvoreni beta test će se provoditi isključivo na PC platformi u Europi od 14. do 21. listopada.

Igra Ghost Recon Frontline se odvija na otoku Drakemoor, gdje će se 100 igrača u svakom meču boriti za pobjedu, a Ubisoft će im ponuditi obilje perkova i taktičkih alata koji će im omogućiti da razviju vlastite uspješne taktike eliminacije neprijatelja i preživljavanja.

Mada će se u igri naći više multiplayer modova, glavni pod nazivom Expedition će biti glavna stvar za koju kažu da će donijeti brojne novosti u battle royale žanr.
Igrat ćete moći u timovima sastavljenim od 3 igrača, a cilj će biti skupljati obavještajne podatke na mapi i bježanje iz zone koja se stalno sužava, da biste na kraju trebali stići u “drop zonu” i poslati poziv da vas izvuku s otoka.

Naravno, čim uputite poziv, svi preživjeli timovi će nahrupiti na mjesto izvlačenja, gdje će se odvijati završna bitka iz koje će živi izaći samo najbolji.
U prvoj zatvorenoj beti na raspolaganju ćete imati tri klase: Assault, Support i Scout, no kasnije će ih dodati više.
Svakako pogledajte prvi video trailer igre koji će vam otkriti je li ovo nešto zanimljivo za vas.