U igri PUBG: New State moći ćete gaziti ljude Rimac Neverom

U igri PUBG: New State moći ćete gaziti ljude Rimac Neverom

0

U mobilnoj inačici mega popularne battle royale igre PUBG: New State uskoro ćete iz smrtonosne zone moći pobjeći brzinom većom od 400 km/h, uz ubrzanje od nule do stoke za manje od 2 sekunde.

Developerska tvrtka Krafton koja je razvila mobilnu inačicu battle royale naslova PlayerUnknown’s Battlegrounds, odnosno naslov PUBG: New State za Android i iOS platforme, dobila je licencu od tvrtke Bugatti Rimac, koja će im omogućiti ubacivanje Rimac Nevera električnog hiperautomobila u igru.

Piše: Igor Sečen

To znači da ćete na mapama igre moći pronaći Neveru, sjesti u nju i bježati iz zone ili pred teško naoružanim neprijateljima velikom brzinom na koliko toliko sigurno područje.

Drugim riječima, novo ažuriranje igre koje dolazi tijekom ovog mjeseca, uz neke nove skinove oružja i opreme, donosi i novo vozilo pa će vam se napokon pružiti prilika da provozite najbrži električni auto na svijetu, pa makar samo u virtualnom obliku.

Krafton kaže da ćete na raspolaganju imati Nevere u 5 različitih boja, a imat ćete i priliku činiti ono što tijekom testiranja (koliko nam je poznato) nisu radili ni Mate Rimac i ekipa. Pucati iz Nevere kroz prozor automatima, pištoljima i puškama te gaziti neoprezne pješake.