U Fortniteu počela nova sezona s temom izvanzemaljske invazije

U Fortniteu počela nova sezona s temom izvanzemaljske invazije

0

Tema nove sezone su izvanzemaljci, a među poznatim likovima će se pojaviti Rick iz animirane serije Rick and Morty, te mnogima omiljeni superjunak Superman. Također je promjenjen sustav napredovanja kroz Battle Pass

Fortnite groznica traje već godinama i ne misli tako skoro stati, osobito kad igra u potpunosti prijeđe na Unreal Engine 5 kasnije ove godine.

U svojoj novoj, sedmoj sezoni drugog poglavlja, Epic Games donosi brojne promjene u gameplay, te potpuno novi i bogatiji Battle Pass. Ovaj put, igrači će skupljati Battle Stars, zvijezdice koje će služiti kao valuta za otključavanje novih skinova i drugih nagrada, no sami će birati redoslijed otključavanja, za razliku od dosad linearnog načina otključavanja.

Mapa je doživjela brojne promjene uslijed invazije izvanzemaljaca, a igrači će osim novih područja za istraživanje, moći koristiti naprednu izvanzemaljsku tehnologiju u borbi i transportu. Priča se nastavlja na prethodnu sezonu i dalje razvija misterioznu priču o sedmorici posjetitelja.

S novom sezonom mogu biti posebno sretni igrači na PC-u, budući da će Epic Games s novom sezonom značajno unaprijediti maksimalne grafičke postavke, a dodatno optimizirati one niže, kako bi igra bila što fleksibilnija za različit hardver. Oni s najjačim konfiguracijama, takoće uživati u bogatijim eksplozijama, sjenama više rezolucije i drugim novim grafičkim efektima. Oni sa starijim računalima mogu računati na dodatna uštimavanja performansi.

Epic Games je za novu sezonu pripremio prigodni Story Trailer, koji nastavlja priču…

…te dva trailera koji pojašnjavaju promjene u gameplayu, ali i predstavljaju nove gadgete.