Najavljen Loopmancer – beskrajni dan u hongkongškom policijskom trileru

Najavljen Loopmancer – beskrajni dan u hongkongškom policijskom trileru

0

Kineski developeri su se posljednjih godina pojavili niotkud, te najavili pregršt igara koje izgledaju fantastično. Jedna od njih je i novonajavljeni Loopmancer, 3D platformer i roguelike sa zanimljivom tematikom cyberpunk hongkongških policijskih priča osamdesetih.

Loopmancer je spoj svega i svačega. Igra ima cyberpunk setting, ali je inspirirana Woo-ovim hongkongškim policijskim trilerima osamdesetih. U suštini je borilački 2D platformer sa zanimljivim obratom roguelike ponavljanja po uzoru na fantastični, nedavno izdani Returnal.

Iz ovoga navedenog zaključujemo da developer sprema izuztno ambiciozan projekt. Igra prati privatnog detektiva Xianga Zia Xua, koji se nakon nesreće iznova budi u svom krevetu, baš kao i to jutro. Ipak, ostaju mu naučena sjećanja i vještine. Xiang mora iskoristiti svoje novostečene sposobnosti kako bi dovoljno uvježbao i stao na kraj lancu kriminala u Hong Kongu.

Brzopotezna akcijska avantura tražit će od igrača maksimalnu koncentraciju i pozornost, te poput sječiva oštre reflekse, budući da vas svaka smrt vraća na početak igre. Izdani trailer izgleda fantastično, s bogatom i stiski koreografiranom borbom, te raznolikim lokacijama i protivnicima.

Datum izlaska je još uvijek nepoznat, ali ju možemo očekivati uskoro. Izlazi za PC, PlayStation i Xbox konzole, te Nintendo Switch.