Aliens: Fireteam izlazi tijekom ovog ljeta

Aliens: Fireteam izlazi tijekom ovog ljeta

0

Jadna od najiščekivanijih pucačina iz trećeg lica Aliens: Fireteam, izaći će ovog ljeta na PC, PS5, Xbox X/S, PS4 i Xbox One platformama, što znači da ćete uskoro doći u priliku grupno tamaniti žive ubilačke mašine.

Na stranicama izdavača igre Focus Home Interactivea, među izlistanim terminima izlaska za regije Europe i Azije/Pacifika, upisano je da će se igra lansirati u ljeto ove godine, dok će onima koji žive južno od ekvatora stići najesen.

Aliens: Fireteam je timska akcijska igra iz trećeg lica u kojoj će igrači moći oformiti jedinicu s tri kolonijalna marinca i potom krenuti u istraživanje zgrada tvrtke Weyland-Yutan, što u prijevodu znači čišćenje terena od svih Xenomorpha koji bi htjeli zabiti zube iz svoje dvostruke vilice u njih, spržiti ih kiselinom ili im otkinuti glavu repom.

Igra će se moći igrati solo ili u kooperativnom modu, a osim čistog napucavanja u njoj ćete imati i lagane RPG elemente, što znači da ćete između misija moći uljepšavati svojeg vojnika i podešavati njegovu klasu te dakako kupovati novu opremu koja će vam olakšati preživljavanje.

Igru razvija developer Cold Iron Studios koji vam omogućuje da osjetite djelić atmosfere u ovom video traileru.