Top 5 igara koje izlaze tijekom travnja

Top 5 igara koje izlaze tijekom travnja

0

Izdvojili smo pet nadolazećih igara koje će svjetlo dana ugledati tijekom ovog promijenjivog travnja.

Prva od njih je Everspace 2, igra koja je već dvije godine vani ali u nepopularnom Early Accessu. Ova igra koja izvođenjem kao da najavljuje nadolazeći Starfield pokupila je dobre ocjene i za očekivati je da će izlaskom pune verzije one biti još bolje. Kompletirani Everspace 2 izlazi prekosutra za PC, a u ljeto i za konzole. Za 11. travnja najavljen je izlazak horor avanture Sherlock Holmes: The Awakened. Nastavak je to priče o Holmesu i Watsonu u mlađim godinama života koji je započeo još prije par godina vrlo dobrom igrom Chapter One. Sada Sherlock dobiva znatno opasnijeg protivnika u obliku kulta Cthulhu.

Dead Island 2, nastavak zabavnog zombi slashera otprije 12 godina dolazi na konzole i PC 21. travnja. U vrijeme kada se pojavio original zombi apokalipsa nije bila toliko prožvakana tema, pa se sad pitamo koliko inovativan može biti nastavak. Ipak, zombiji su nekako pobjegli s otoka, stigli u kalifornijske gradove i pokrenuli urbani kaos.

Za sami kraj mjeseca, točnije 27. i 28. travnja izaći će dvije igre o kojima smo već pisali. The Last Case of Benedict Fox platformska je avantura koja bi nas trebala osvojiti svojom originalnošću, za što je već pokupila neke nagrade. Izlazi isključivo za Xbox i PC. I na koncu, tu je Star Wars Jedi: Survivor – stari junak Cal Kestis u novoj pustolovini. Priča se nadovezuje na onu iz Fallen Ordera, a ponovna prijetnja je, naravno, Empire i zavjere u samoj Republici.