Dying Light je besplatan, zgrabite ga!

Dying Light je besplatan, zgrabite ga!

0

Od sutra se za vlasnike PC-a na Epic Gamesu besplatno dijeli odlični Dying Light. Ako ste sretnik koji će se po prvi puta upoznati s ovom igrom, iskreno vam zavidimo.

Jedna od značajnijih igara koja je izašla u prošloj godini bio je Dying Light 2. Na prvi pogled dosta je nalikovao prethodniku uz, naravno, ispoliranu grafiku i neke nove mogućnosti. No u poplavi igara, TV serija i filmova na temu zombija izgubila se donekle originalnost te igre. Dočekali smo je nekako zdravo za gotovo, kao da je sasvim očekivano bilo da će se prije ili kasnije pojaviti nastavak onog fantastičnog Dying Lighta.

Ostavimo taj nastavak po strani i vratimo se izvornom Dying Lightu, toj čudesnoj igri iz 2016. koja je, radnju na stranu, bila zaista originalna ako se prisjetimo nekih segmenata gameplaya. Glavni lajtmotiv igre bio je parkour, vještina pentranja i skakanja po svakojakim površinama. Dodajte k tome ogroman otvoreni svijet i činjenicu da ste dobar početni dio igre bili naoružani samo hladnim oružjem, koje se pritom još i kvarilo i eto uspješnog recepta kako borba s tromim zombijima može biti zabavna i izazovna. Jer da, pravi zombiji ne trče i ne, nije im viteški prosvirati tikvu metkom iz daljine.

Upravo taj Dying Light od sutra je besplatan na Epic Gamesu i kao takav će ostati narednih tjedan dana, što znači da ga možete skinuti i dovijeka zadržati. Da stvar bude bolja, riječ je o Enhanced ediciji igre koja sa sobom povlači DLC-ove i brojne druge dodatke. Dying Light od sutra možete zgrabiti ovdje.