Top 10 najprodavanijih igara u srpnju

Top 10 najprodavanijih igara u srpnju

0

Kako bismo odabrali samo najbolje naslove za igru tijekom ljeta, pogledali smo koji su to naslovi odnijeli najviše novaca iz džepa igrača na Steamu ovoga mjeseca.

#10 Phasmophobia

Phasmophobia je online co-op psihološki horor za četiri igrača. Ako volite Ghost Bustere ili ste ih nekada voljeli, možete se iskušati u manje komičnom, više tragihororičkom naslovu gdje vi i vaš tim u ruke uzimate oružje protiv paranormalnog kako bi sakupili što više dokaza. Voditelj tima ima mogućnost izbora hoće li svoj tim nadgledati i navoditi kroz CCTV kamere i detektore pokreta ili ući u paranormalne prostore glavom bez obzira kao predvodnik svoga tima. Igrači naslov ocjenjuju kao iznimno pozitivan, a trenutno ga možete kupiti po cijeni od 9,85€ te ga je moguće pokrenuti u standardnom, ali i VR načinu.

Piše: Matija Ančić

 

#9 Satisfactory

Na devetom se mjestu nalazi igra iz 2020. godine, a riječ je o gradnji tvornica u otvorenome svijetu s dodatkom istraživanja i bitki. Istražujte strani planet, stvarajte višekatne tvornice koje ćete urediti po svome ukusu i pokorite prirodu. Naslov je moguće zaigrati sam, ali i uz pomoć prijatelja. Trenutno ga je moguće pronaći po sniženoj cijeni od 17,99€ s očaravajuće dobrom ocjenom na Steamu.

 

#8 Call of Duty®: Black Ops III

Call of Duty: Black Ops III kombinira kampanju, multiplayer i zombije kako bi fanovi osjetili ono što do sada još nisu mogli. Riječ je o igri u 2065. godini, novoj liniji Black Ops vojnika i pomutnji između ljudi i vojničkih robota koja će definirati budućnost sukoba. Naslov je moguće pronaći po cijeni 14,49€ za multiplayer starter paket, 19,79€ za Zombies Chronicles izdanje i 39,99€ za Zombies Deluxe izdanje te nosi visoku ocjenu 73 od strane metacritica. Posebna izdanja trenutno su na popustu pa požurite na Steam i zaigrajte ovaj trenutno vrlo prodavani nastavak franšize.

 

#7 FIFA 23

Naslov kojeg znaju mladi i stari, a nastavak koji izlazi tek 1. listopada ove godine ušao je u top 10 trenutno najprodavanijih naslova na Steamu. FIFA 23 donijet će još bolje iskustvo koristeći se HyperMotion2 tehnologijom, a uz razna poboljšanja otvorit će svoju vratnicu realističnijem muškom i ženskom FIFA svjetskom kupu. Isti u prednarudžbi košta 69,99€ ili 89,99€ za Ultimate verziju.

#6 ELDEN RING

Ako još niste čuli za Elden Ring vjerojatnost je velika da živite ispod kamena ili zemlje jer je ovaj fantasy akcijski RPG zavladao svijetom videoigara od njegovog izlaska ove godine. Otkrijte otvoreni svijet mnogobrojnih situacija i velikih tamnica s kompleksnim trodimenzionalnim dizajnovima i uživajte u istraživanju nepoznatih prijetnji koje vas očekuju uz izniman osjećaj postignuća. S visokom ocjenom 94 od strane metacritica, Elden Ring je moguće kupiti po cijeni od 59,99€ za standardnu verziju te 79,99€ za Deluxe izdanje.

 

#5 Raft

Otkrijte oceanski svijet sami ili s prijateljima u ovoj borbi za preživljavanje tijekom putovanja kroz otvorena mora. Skupljajte ostatke, istražujte grebene i izgradite vlastiti plutajući dom, a sve to dok vodite računa o opasnim nemanima koje vas mogu koštati života. Stvorite vlastitu taktiku preživljavanja jer igru krećete praktički od nule, s malim splavom i kukom izrađenom od stare plastike bez ikakvog pogleda na obalu. Naslov možete pronaći po cijeni od 19,99€ te isti ima vrlo pozitivne ocjene od strane igrača.

#4 Dinkum

Da su Stardew Valley i Animal Crossing imali dijete, i to još u Australiji, to dijete bi se zvalo Dinkum. James Bendon u ulozi developera i publishera pred nas stavlja ležernu avanturu koja objedinjuje lov, ribolov, rudarenje, crafting, sakupljanje, poljoprivredu i stočarstvo, no i mnoštvo drugih aktivnosti. U Dinkumu ništa se ne mora, no sve što napravimo upoznaje nas sve više s njegovim pričama, a usput obnavljamo i gradić svakim postupkom. Igru je moguće kupiti po sniženoj cijeni od 15,11€.

 

#3 No Man’s Sky

No Man’s Sky igra je o istraživanju i preživljavanju u beskonačno generiranom svemiru s predivnim i jedinstvenim planetima i oblicima života, a na igraču je kojeg će od njih posjetiti prvog. Ako se prisjetimo No Man’s Skyja sa samoga početka, možemo reći da je današnja verzija zapravo onaj oblik igre koji smo očekivali, a koji nam omogućava klasično SF iskustvo istraživanja galaksija. S pozitivnim ocjenama i uz trenutni popust na Steamu igru je moguće zaigrati za 27,49€.

 

#2 Marvel’s Spider-Man Remastered

Svjetovi Peter Parkera i Spider-Mana sudarili su se kako bi donijeli originalno zapakiranu akcijsku priču o popularnom superjunaku. Napokon 12. kolovoza na PC-u upoznajte Peter Parkera koji se bori protiv visoke stope kriminala i poznatih zločinaca na području New Yorka. U isto vrijeme, proći ćete kroz Peterove borbe s kaotičnim osobnim životom i karijerom, a sve to dok sudbina njegovog grada ovisi o njemu samome. Naslov je moguće prednaručiti za 59,99€.

 

#1 Stray

Iznimno pozitivno ocjenjen naslov u kojem se sama, izgubljena i odvojena od obitelji mačka lutalica mora suočiti sa starom misterijom kako bi pobjegla iz davno zaboravljenog cybergrada i pronašla svoj put kući. Istražite okolinu s vrsno izrađenim detaljima, obranite se od prijetnji droida i opasnih stvorenja. Sagledajte svijet iz perspektive jedne mačke i stvorite komunikaciju s okolinom na različite načine. Standardnu verziju naslova možete zaigrati po cijeni od 26,99€.