Otkriveni detalji Marvelovog Spider-Man Remastered PC

Otkriveni detalji Marvelovog Spider-Man Remastered PC

0

Kao što smo mogli čuti prošlog mjeseca, Marvelov Spider-Man dolazi na PC i očekuje cijelu novu skupinu igrača koja će iskusiti ove igre.

Piše: Iva Ledinščak

Insomniac Games je surađivao ​​s PlayStation Studios i iskusnim PC programerom Nixxes Software u stvaranju ovih PC verzija igara. Bio je to ”rad pun ljubavi” za sve njih tijekom protekle godine, a jučer su napokon otkrili više detalja o značajkama i poboljšanjima koja ćete vidjeti kada Marvelov Spider-Man Remastered za PC bude objavljen 12. kolovoza.

Nakon što pročitate detalje u nastavku, lako ćete moći zaključiti da je cilj bio učiniti ovu igru ​​vizualno zadivljujućom na PC platformi, a to je značilo otvaranje opsežne konfiguracije za korisnike računala s različitim hardverom, kao i uvođenje nekih novih tehnika i alata za još veći napredak.
”Ukratko”:

 • Ray-traced refleksije su dostupne u cijeloj igri za one s hardverom koji ih podržava. Refleksije također mogu imati različite razine kvalitete, od kojih jedan novi, kvalitetniji način praćenja zraka nudi još više detalja u prikazu New Yorka tijekom njihanja na mreži između zgrada i borbi protiv kriminala.
 • NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) povećava grafičke performanse pomoću namjenskih Tensor Core AI procesora koji se nalaze samo na GeForce RTX GPU, povećavajući broj sličica u sekundi bez utjecaja na kvalitetu slike.
 • NVIDIA DLAA (Deep Learning Anti-Aliasing) je način anti-aliasinga temeljen na umjetnoj inteligenciji za GeForce RTX igrače koji imaju višak GPU prostora i žele više razine kvalitete slike.
 • Podržava širok raspon omjera prikaza, uključujući ultraširoke 21:9, panoramske 32:9 i NVIDIA Surround postavke za više monitora.
 • Mnogi drugi sustavi prikazivanja prilagodljiviji su nego što su bili ranije, s dodatnim razinama kvalitete i algoritamskim opcijama. To uključuje SSAO, filtriranje teksture, LoD kvalitetu, sjene i još mnogo toga. Podržavaju način prikaza u prozoru, na cijelom zaslonu i ”ekskluzivni” način prikaza na cijelom zaslonu.

Uz računalne grafičke značajke, postoji više perifernih uređaja i mogućnosti prilagodbe. S podrškom za PlayStation DualSense bežični kontroler, PC igrači će iskusiti prilagodljivu trigger povratnu informaciju i nevjerojatan taktilni odgovor dok se bore s ikonskim Marvelovim negativcima. Uz podršku za Steam Input, dostupne su bezbrojne remapping mogućnosti, a igra će također nuditi više značajki pristupa. Marvelov Spider-Man Remastered također će podržavati dostignuća i pohranu u oblaku na Steamu i Epic Games Storeu.

Iako su očito naporno radili na dodavanju vrhunskih grafičkih značajki za one sa snažnim igraćim uređajima i otmjenim novim grafičkim karticama, također su pokušavali osigurati da igrači sa svim vrstama računala mogu do kraja uživati ​​u Marvelovom Spider-Man Remastered. Službeno su objavljeni neki detalji o minimalnim i preporučenim specifikacijama, kao i specifikacijama za različite unaprijed postavljene grafičke razine.

Sada kada znate što dobivate s novom PC verzijom Marvelovog Spider-Man Remastered, sigurno odbrojavate dane do njegovog izlaska 12. kolovoza. Srećom, s uzbuđenjem možemo najaviti da nude i paket artikala prije kupnje. Ako kupite unaprijed prije lansiranja igre, dobit ćete:

 • Rano otključavanje za tri Spider-Man odijela
  • The tech-heavy Iron Spider Suit
  • The one-of-a-kind Spider-Punk Suit
  • The original Velocity Suit
 • Rano otključavanje Spider-Drone combat spravice
 • Dodatnih 5 skill bodova za Spidey ažuriranja

Kupite sada unaprijed na Steamu i Epic Games Storeu.