The Finals je MP pucačina u kojoj možete uništiti gotovo sve

The Finals je MP pucačina u kojoj možete uništiti gotovo sve

0

Ekipa developera iz studija Embark Studios koji su nekoć radili na Battlefield igrama, razvija novu FPS MP free-to-play igru pod nazivom The Finals, koja donosi nešto neuobičajeno u svijet multiplayer pucačina.


Osim žestokih obračuna i ultranasilnih egzekucija neprijatelja uobičajenim arsenalom oružja, The Finals će vam omogućiti da uz ljude razvaljujete i okoliš i to na vrlo upečatljive načine.

Piše: Igor Sečen

To znači da ćete imati jedinstvenu priliku da rušite čitave zgrade na čijim krovovima „kempaju“ neprijatelji, ili da raketnim bacačem razvaljujete čvrste objekte iza kojih se netko možda skriva, što doista još nismo nikada vidjeli u multiplayeru, jer je za očekivati da bi uništivi okoliš mogao stvarati probleme na serverima na kojima se odigravaju mečevi s velikim brojem igrača, a da ne govorimo o tome da bi i sami igrači mogli trpjeti trzanja i zastajkivanja zbog ogromne količine podataka koji se trebaju “probaviti”.

Međutim, kako se čini, Embark Studios je uspio uništivi okoliš savršeno ukodirati u igru da čak i pri najžešćem razvaljivanju svega i svačega nećete imati problema s performansama i brojem sličica u sekundi (fps-om), kao što možete vidjeti u ovom videu.

Sama igra će ponuditi više modova igre među kojima je glavni pod nazivom „Extraction“ sastavljen od mapa za 12 ljudi, na kojima će se naći 4 tima po tri igrača. Osim eliminacijom igrača iz neprijateljskih timova, morat ćete se baviti i “lootanjem” kutija u kojima se nalaze novčići koje ćete nastojati zadržati u svojem posjedu do kraja runde.
Na Steam stranici igre možete se već prijaviti za Playtest testiranje The Finalsa (držimo vam fige da upadnete), a zasad još nije objavljeno kada bi igra trebala postati svima dostupna za igranje.