The Elder Scrolls V: Skyrim najavljen za next-gen

The Elder Scrolls V: Skyrim najavljen za next-gen

0

Omiljeni serijal nije zaobišao novu generaciju konzola. Na desetu obljetnicu izlaska Skyrima, sprema se specijalno izdanje za nove konzole uz novitete i podršku za modove.

The Elder Scrolls V: Skyrim je jedan od rekordera izlazaka na velikom broju platformi i u velikom broju inačica. Na desetu godišnjicu od svog orginalnog izlaska, Skyrim se u posebnom izdanju Anniversary Edition sprema zakoračiti na svoju treću generaciju konzola.

Uz očekivane dodatne poput više rezolucije i bržeg izvođenja, igra donosi posve novu mehaniku pecanja, te donosi modove na konzole putem Creation Cluba. Igrači će moći instalirati više od 500 modova koje je prethodno testirala i odobrila Bethesda, pa neće biti problema s njihovim izvođenjem i kompatibilnosti s novom inačicom.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition će izaći na sam deseti rođendan igre, 11. studenog 2021. godine, za PC i konzole nove generacije. Ukoliko od prije posjedujete inačicu Special Edition, nadogradnja na Anniversary Edition će biti u potpunosti besplatna.