Black Myth: Wukong novim trailerom prikazuje impresivne mogućnosti Unreal Enginea

Black Myth: Wukong novim trailerom prikazuje impresivne mogućnosti Unreal Enginea

0

Novi trailer u fokusu ima tehničku podlogu igre, nadolazeći Unreal Engine 5. Svaki novi prikaz dokazuje zašto je Black Myth: Wukong tehnički najimpresivnija nadolazeća igra.

Black Myth: Wukong se prošle godine pojavio niotkud i zaokupio pažnju cijele igraće industrije. Radi se o grafički impresivnom naslovu izrađenom na nadolazećem grafičkom pokretaču Unreal Engine 5 i jedna je od rijetkih igara koje će izaći isključivo na konzolama nove generacije i PC-u, zbog čega razvojni studio Game Science ne radi nikakve grafičke kompromise.

Novi gameplay trailer prikazuje sve čari impresivne grafike i nevjerojatnog dizajna, te je u potpunosti “sirov” i nemontiran. Čisti gameplay bez trikova i skrivanja stvarnog stanja igre. Razvojni studio cilja isporučiti naslov koji će se odlično pokretati u 4K rezoluciji pri 60 sličica u sekundi, što je impresivan pothvat sudeći po prikazu igre.

Igra je smještena u 16. stoljeće i prati klasičnu kinesku novelu Putovanje na zapad, pa možemo očekivati mnoštvo predivnih lokacija i impresivnih mitskih stvorenja koja su opisana u knjizi.

Još malo ćemo se strpiti. Black Myth: Wukong je najavljen tek za 2023. godinu, što developeru ostavlja još dvije godine za razvoj i poliranje.