Stiže SF triler Deliver Us The Moon za PS5 i Xbox Series X

Stiže SF triler Deliver Us The Moon za PS5 i Xbox Series X

0

Izdavač wired Productions i developer KeokeN Interactive objavili su da će specijalna next-gen inačica igre Deliver Us The Moon stići na PS5 i Xbox Series X/S konzole 19. svibnja 2022. godine.


Oni koji već posjeduju inačice igre za PS4 i Xbox One moći će se nadograditi na novu verziju bez dodatnih troškova, a vlasnici PS5 konzola će moći kupiti fizičku kopiju igre po cijeni od 24,99 eura.

Ova inačica za next-gen konzole donosi remasterirane vizuale u 4K rezoluciji, ray-tracing sjene i refleksije, naprednu podršku za PS5 DualSense kontrolere te nove vizualne značajke za koje kažu da će gamerima pružiti potpuno novo iskustvo igranja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Deliver Us The Moon je SF triler smješten u apokaliptičku blisku budućnost u kojoj su prirodni resursi Zemlje iscrpljeni, a Mjesečeva kolonija koja je pružala vitalnu opskrbu energijom je utihnula.
Zbog toga je na Mjesec poslan usamljeni astronaut koji bi se trebao pobrinuti da spasi čovječanstvo od izumiranja, a igrač će se naći upravo u njegovoj ulozi.

Gameplay igre uključuje igranje iz prvog ili trećeg lica, vožnju više vrsta prijevoznih sredstava, otvorena prostranstva mjesečevih krajolika koja ćete istraživati, klaustrofobičnu i napetu akciju, igrive dijelove u uvjetima mikrogravitacije, dok će glavne zadaće će biti rješavanje zanimljivih zagonetki, što će vam omogućiti preživljavanje i napredovanje.