Rocket League: Nova sezona, novi auti i natjecanje

Rocket League: Nova sezona, novi auti i natjecanje

0

Ovaj mjesec krenula je šesta sezona u Rocket Leagueu, a s time dolazi i nova kolaboracija između Psyonixa i Lamborghinija.

Piše: Robert Barbir

RL igrači već od 9. ožujka uživaju u novoj sezoni no sada je stigla vijesti da možemo očekivati novi Lamborghini Countach LPI 800-4 od 30. ožujka do 5. travnja.

Lamborghini Countach LPI 800-4 bundle bit će dostupan u Item Shopu za 1100 kredita i uključivati će novi Lamborghini Countach LPI 800-4, njegov zvuk motora, 2 vrste kotača, decal i novi banner. Više informacija vezanih uz to možete naći ovdje.

Također Lamborghini je odlučio biti službeni sponzor RLCS-a 2021-22 Winter Majora. Winter Major je krenuo 23. ožujka, a na današnji dan 27. ožujka održava se finale te se mečevi igraju uživo u YouTube teatru u Los Angelesu. Više informacija vezanih uz Winter Major možete pronaći ovdje.

Kao i dosad nova sezona prezentira nove iteme. Uživati možemo u novim gol eksplozijama, koje su season 6 rank reward. Za novu mapu ove sezone i ne možemo baš reći da je nova jer se radi o dobro poznatoj Neo Tokyo mapi no kako kažu iz Psyonixa, ovaj puta je u animiranom stilu. To nažalost zvuči bolje nego izgleda, jer nova mapa definitivno nije oduševila community.

Novi auto također nije najatraktivnijeg izgleda, no pravi Rocket League igrači znaju da najbolji modeli za igranje ionako ne izgledaju baš sportski.

Budući da se ipak radi o besplatnom naslovu kojem stvarno ne nedostaje auti i kozmetike nećemo im previše zamjerati. Ipak se novi meč još uvijek može naći za manje od minutu, što je dobar pokazatelj da je Rocket League još uvijek jako popularna igra, kako i ne bi bila kad se radi o autima i nogometu. Sretno svima u ganjanju grand champion ranka ove sezone i nadamo se da će vam suigrači biti prijateljski nastrojeni. GLHF

Trailere za novi Lamborghini Countach LPI 800-4 možete pogledat u nastavku.