Stiže nam još jedan horror survival Hounted Bloodlines

Stiže nam još jedan horror survival Hounted Bloodlines

0

Iphigames uskoro lansira novu psihološku horror igru preživljavanja u kojoj ćete se naći u mračnoj vili čije strašne tajne prijete stravičnim užasom i pomračenjem uma.


Dok ćete se kretati kroz promjenjivu arhitekturu vile skrivene u dubokoj šumi, koju ste naslijedili od pokojnog oca, otkrit ćete da se tu vrijeme kreće drugačije i početi ćete preispitivati svoj razum nakon što ćete svjedočiti uznemirujućim događajima vezanim uz nasljeđe svoje obitelji.

Je li vaša obitelj ono što mislite ili se kroz njezinu prošlost provlači neka stravična stvarnost?

Sve što vam prijeti unutar ove nadrealne zgrade ne nudi vam nikakve mogućnosti da se obranite, već je jedini način preživljavanja bježanje i skrivanje. Stoga se igra možda neće dopasti onima koji vole na raspolaganju imati neka oružja s kojima se mogu oduprijeti neprijateljima, jer ćete dobar dio igre biti samo prestravljeni promatrač koji će gledati užase koji mu se kroza prošlost i sadašnjost odvijaju pred očima, što znači da možemo očekivati nekakav interaktivni horror film s elementima pretraživanja.

Koncept uklete kuće koji se godinama i desetljećima provlači kroz horror filmove i video igre može nam puno toga donijeti, ali se pretvoriti i u katastrofu, tako da ćemo još pričekati nove materijale i video trailere gameplaya kako bismo se uvjerili je li ovo nešto za nas.

Igra dolazi ove godine za PC a moći će se kupiti i preuzeti preko Steama i Epic Gamesa.