Steelrising: Pogledajte gameplay trailer akcijskog steampunk RPG-a

Steelrising: Pogledajte gameplay trailer akcijskog steampunk RPG-a

0

Nacon je objavio gameplay trailer svoje nadolazeće akcijske RPG igre Steelrising, u kojoj ćete se boriti u alternativnoj povijesti iz doba kralja Luja šesnaestog, protiv neobičnih robota, naprednih mehaničkih automata.

Igra koja bi trebala izaći u lipnju iduće godine na PC, PS5 i Xbox Series X/S platformama, odvest će nas u mračne prostore pariških ulica u doba uoči Francuske revolucije, gdje će nas dočekati horde borbenih automata posljednjeg francuskog kralja koji ne želi svoju glavu staviti ispod sječiva giljotine jer posjeduje vojsku iz sjene s kojom se želi obračunati protiv svih političkih neistomišljenika koji prijete njemu i Mariji Antoaneti.

Revolucionari također imaju svoju mehaničku junakinju za borbu protiv plemstva, odnosno protiv njihovih hibrida i automata među kojima se nalaze velika mehanička čudovišta kojima upravljaju svećenici i generali, ali i odrezane glave članova kraljevske obitelji, što djeluje jako bizarno i žestoko.

Ptičica nam je prišapnula da će francuski kardinal, kralj Luj 16. i kraljica Marija Antoaneta biti među glavnim bossevima koje ćete morati rastaviti na šerafiće kako biste promijenili tijek povijesti.

Mada Nacon još nije odao detalje ove igre steampunk ugođaja, mala grupa sretnika već je bila u prilici testirati alpha demo, a kako gameplay u njemu izgleda možete pogledati u ovom videu.