State of Play zakazan za četvrtak, glavna tema je nadolazeći Deathloop

State of Play zakazan za četvrtak, glavna tema je nadolazeći Deathloop

0

U četvrtak 8.7., s početkom u 23 sata, gledamo Sonyevu State of Play videokonferenciju koja će u središtu pozornosti imati devetominutni prikaz Deathloopa, nadolazeće multiplayer pucačine za PlayStation 5.

Nakon što je propustio E3 sajam i Summer Games Fest, Sony je odlučio nastaviti praksu s prikazivanjem novih igara u skloput malih videokonferencija State of Play. Već sutra gledamo prvu ljetnu State of Play konferenciju, čiji glavni fokus će biti devetominutni prikaz Deathloopa, stealth multiplayer akcijske avanture koju očekujemo u devetom mjesecu. Arkane Studios, razvojni studio iza igre, detaljno će prikazati gameplay i predstaviti dosad neviđene informacije i detalje o nadolazećoj multiplayer igri.

Zanimljivo, iako je u međuvremenu Microsoft kupio Bethesdu, izdavača igre, nisu odlučili promijeniti odluku izdavača da igru isporuči ekskluzivno za novu PlayStation 5 konzolu i PC, bez Xbox u trenutnim planovima.

Osim Deathloopa, Sony je najavio da će prikazi i druge igre od velikih i indie izdavača, no da ovaj put ne očekujemo prikaz njihovih vlastitih ekskluziva poput Horizon Forbidden West ili God of War: Ragnarok.

Videokonferenciju možete pratiti na priloženom YouTube linku.