Star Wars: Knights of the Old Republic Remake je ekskluziva za PS5

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake je ekskluziva za PS5

0

Korisnicima PS5 konzola Aspyr Media, Lucasfilm Games i SIE donose novi ekskluzivni remake legendarne RPG igre Star Wars: Knights of the Old Republic, koja bi na Sonyevoj konzoli trebala zasjati novim sjajem.

Piše: Igor Sečen

Ukoliko vam noije poznato, Star Wars: KOTOR je smješten 4.000 godina u prošlost prije događaja u originalnoj Star Wars trilogiji i u njoj je ispričana originalna priča o novim herojima i zlikovcima SW svemira.

Developer Aspyr Media kaže da je igru preuredio od početka za novu generaciju igrača koji koriste PS5 konzolu s tehnologijom najnovije generacije, što znači da ćete uz autentične likove i priču dobiti vrhunske moderne vizuale.

Aspyru ovo nije prvi puta da radi jednu Star Wars igru, jer iza sebe već ima brojne naslove, odnosno Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars: Episode I Racer i Star Wars: Republic Commando, a radio je i na originaslnoj igru Star Wars KOTOR, pa možemo reći da je dovoljno kvalicifiran za rad na ovom remakeu.

U teaseru koji je objavio Sony na žalost ne možemo vidjeti ništa konkretno osim malo poziranja s light saberom, što nam govori da se igra nalazi u ranoj fazi razvoja, no ono što je jedino sigurno je da se radi o potpunoj ekskluzivi za PlayStation 5.
A očito je i da se vraća i Darth Revan, jedan od naših omiljenih heroja/antiheroja.