God of War Ragnarok dobio impresivan gameplay trailer

God of War Ragnarok dobio impresivan gameplay trailer

0

U sklopu PlayStation Showcase konferencije prikazan je gameplay trailer za nadolazeći God of War Ragnarok. Snimljen je u potpunosti na PlayStation 5 konzoli i izgleda nevjerojatno impresivno.

Nakon kratkog prošlogodišnjeg teasera, napokon smo dočekali u potpunosti vidjeti nadolazeći God of War Ragnarok. Kako doznajemo, priča se nastavlja nekoliko godina nakon radnje prvog dijela reboota serijala iz 2018., te i dalje prati Kratosa i njegovog sita Atreusa. On je sad tinejdžer, te je svladao i neke nove sposobnosti prizivanja duhova.

Bogovi su ga neko vrijeme ostavili na miru, no sad predstavlja sve veću opasnost i u njemu leži ključ Ragnaroka, kraja svijeta. Veliku ulogu u igri će imati Odin, Thor i Freya, koji će biti i glavni antagonisti radnje.

Iznova se vraćamo u Midgard koji je prekriven debelim slojem snijega i leda, ali ćemo vidjeti i druge, potpuno drugačije svijetove. Njima ćemo pristupati preko drva svijeta, kao i u ranijem nastavku. Osim barke, Kratos i Atreus će ovaj put koristiti i kočiju, budući da će igra biti opsegom znatno veća. A kako sve izgleda, pogledajte u priloženom traileru.

U postkonferenciji smo saznali informaciju da orginalni tvorac God of Wara, Cory Barlog ne radi na ovom nastavku, osim u savjetodavnoj ulozi. On je zadužen za posve novi projekt koji priprema razvojni studio Santa Monica.

Datum izlaska još nije poznat, ali zasad je okvir izdavanja igre postavljen na drugu polovicu 2022. godine, za PlayStation 4 i PlayStation 5.