Sony predstavio Community Game Help koji pokreće sadržaj koji generiraju korisnici

Sony predstavio Community Game Help koji pokreće sadržaj koji generiraju korisnici

0

Sony Interactive Entertainment je najavio Community Game Help, novo poboljšanje za Game Help koje će krenuti s radom tijekom ove godine.

Community Game Help doprinijet će poboljšanju iskustva korištenja Game Helpa proširenjem liste korisnih savjeta za igru, uključivanjem videozapisa koji se automatski generiraju iz snimaka igranja igrača koji su se odlučili za doprinos.

Kada je PlayStation 5 konzola lansirana 2020., uveli smo pomoć za igre kako bismo igračima omogućili jednostavan pristup savjetima ili video zapisima bez napuštanja igre kako bi im pomogli da napreduju kroz razinu, dobiju trofej ili pronađu željeni skriveni predmet.
Stalno razvijamo iskustvo konzole PS5, a danas sa zadovoljstvom najavljujemo novo poboljšanje za Game Help koje će biti pokrenuto kasnije ove godine: Community Game Help. Community Game Help doprinijet će trenutnom iskustvu Game Help-a proširenjem biblioteke korisnih savjeta za igru, uključivanjem videozapisa koji se automatski generiraju iz snimaka igranja igrača koji su se odlučili za doprinos“, navodi SIE u svojem priopćenju.

Kada se pokrene Game Help sa sadržajem iz zajednice, biti će dostupan svim igračima PS5, sa ili bez pretplate na PlayStation Plus. U podržanim igrama, PS5 igrači će moći doprinijeti svojim igranjem, vidjeti savjete od kolega igrača ili pristupiti savjetima za pomoć za igre koje su izradili developeri. Developeri igara također mogu nastaviti stvarati vlastite videozapise s savjetima, kao što se vidi u popularnim naslovima koji su danas dostupni, uključujući The Last of Us Part II Remastered i Marvel’s Spider-Man 2.

Ako ste već upoznati s trenutnim iskustvom Game Helpa, Community Game Help bit će uvelike sličan. Ako se nađete u nezgodnoj situaciji i trebate pomoć, pritisnite tipku PS da otvorite Control Center i potražite akcijsku karticu s ikonom “Hints inside”.

Uz savjete koje je generirao razvojni programer koji se trenutno nalaze u podržanim igrama, s vremenom ćete početi vidjeti savjete s oznakom “Community Game Help”, što znači da je isječak generiran iz snimki igranja drugih igrača. Također možete ocijeniti korisnost ovih savjeta.

Više detalja o ovom ažuriranju i upute za korištenje Game Helpa i Community Game Helpa potražite na ovoj poveznici.