Ovaj vikend besplatno isprobajte Cyberpunk 2077 na PS5

Ovaj vikend besplatno isprobajte Cyberpunk 2077 na PS5

0

CD Projekt RED za predstojeći uskršnji vikend od 28. ožujka do 1. travnja  nudi PS5 i Xbox Series X/S  gamerima da besplatno isprobaju igru Cyberpunk 2077.

Ovaj Free Trial će vam omogućiti da besplatno igrate do 5 sati, a developer ističe igračima PlayStationa 5 da za igranje nije potrebna pretplata na PlayStation Plus kako bi mogli pristupiti probnom razdoblju osnovne igre.

Dakako, pet sati vam neće biti dovoljno da igru završite, ali ćete uz malo truda moći dovršiti ključnu misiju pljačke pred kraj prvog dijela i dobiti uvod u intrigantne elemente priče, što bi vas možda moglo natjerati da kupite igru.

Cyberpunk 2077 je prilikom izlaska na konzolama imao grozan debi, da ga je nakon brojnih protesta gamera koji su se žalili na rušenja, štekanja i padove kvalitete slike i fps-a Sony povukao iz PlayStation Storea uz mogućnost povrata novca kupcima, dok CD Projekt Red nije napravio poštene zakrpe koje su ga pretvorili u jedan od najboljih RPG-ova iz prvog lica, a posebno je zasjao na PS5 konzoli.

Dolazak ažuriranja 2.1 igri je dao dodatan bljesak, pa ukoliko do sada niste igrali Cyberpunk 2077, ovaj free trial će vam omogućiti da vidite kako igra izgleda u punom sjaju.