Sons of the Forest odgođen još “jedan posljednji put”

Sons of the Forest odgođen još “jedan posljednji put”

0

Datum izlaska za Sons of the Forest, željno iščekivanu survival igru otvorenog svijeta i nastavak hvaljene igre The Forest, pomaknut je za veljaču sljedeće godine. Opet.

Piše: Iva Ledinščak

Obožavatelji igre The Forest nikako da se domognu sljedećeg naslova survival horora s mutantima Endnight Games-a, Sons of the Forest. Nakon što je u početku izgledalo kao da će biti objavljen krajem 2021., nastavak je prebačen za svibanj 2022., a zatim ponovno na listopad 2022. Stvari se događaju. Moramo imati razumijevanja.

Razvojni programer Endnight Games na Twitteru je objavio da je Sons of the Forest odgođen za 23. veljače 2023. jer razvojnom timu treba više vremena da ”uglanca” igru ​​s nadom da će ju dotjerati do punog potencijala i izbaciti u najboljoj mogućoj verziji.

U kratkoj objavi na Twitteru, programeri su rekli da su se mučili odrediti vrijeme lansiranja zbog opsega igre. Da se iskupe za širenje ne baš idealne vijesti, priložili su i novi video gameplaya od 12 sekundi.

Podsjetimo se, Sons of the Forest akcijska je igra za preživljavanje u kojoj je cilj unaprijediti svoje vještine za preživljavanje, poput kuhanja, craftanja, lova i upravljanja resursima, s dinamičnijim gameplayem. Endnight je jednom prilikom rekao kako se nada da će ova igra biti “sljedeći korak u survival igrama”.

“Poslani da pronađete nestalog milijardera na udaljenom otoku, nalazite se u paklu prepunom kanibala. Kreirajte, gradite i borite se za preživljavanje, sami ili s prijateljima, u ovom zastrašujućem novom simulatoru horora preživljavanja otvorenog svijeta.”

Kao što opis govori, igrači će istraživati ​​zastrašujući otok prepun krvožednih stvorenja. Sagradit će dom i izraditi razne predmete kao što su puške, oklopi, sjekire ili palice za omamljivanje za borbu protiv demona, koji će početi lutati otokom kad sunce zađe. Osim toga, Sons of the Forest neće upućivati ​​igrače na njihov sljedeći potez, dopuštajući im da odluče što će učiniti. Također će imati i online co-op mod, kako bi igrači imali priliku istražiti otok sa svojim prijateljima.

Endnight Games također su otkrili da će njihov nadolazeći survival horor, Sons of the Forest, koštati 29,99$ u trenutku kada se pojavi na Steamu. Predbilježbe za igru ​​još nisu dostupne. Međutim, možete dodati Sons of the Forest na svoj popis želja na Steamu kako biste bili obaviještavani o svim ažuriranjima.

Nadamo se da je ovo zadnje ažuriranje datuma i samo još jedan u nizu slučajeva koji bespomoćno pozivaju na citat: “A delayed game is eventually good, a bad game is bad forever.” (Shigeru Miyamoto)