Shadow Tactics: Blades of the Shogun na popustu od 90 posto

Shadow Tactics: Blades of the Shogun na popustu od 90 posto

0

Rijetko kada imate priliku za 4 eura kupiti video igru koja je u game medijima dobijala ocjene oko 90 u prosjeku. To vam sada omogućuje Steam koji je Shadow Tactics: Blades of the Shogun stavio na popust od 90 posto ali se morate požuriti.

Igra RTT žanra Shadow Tactics: Blades of the Shogun donosi kombinaciju taktike, strategije u realnom vremenu i stealth igre, a odvest će vas u Edo razdoblje japanskog imperija, gdje ćete korištenjem pet likova eliminirati brojčano nadmoćnog neprijatelja koristeći stealth taktike i pametne strategije.

Shadow Tactics često nazivaju hardcore taktičkom stealth igrom jer je prilično teška, a osim eliminacijom protivnika morat ćete se baviti sabotažama i špijuniranjem.

Mada je igra izašla 2017. godine, još uvijek je u “cvijetu mladosti”, posebice stoga što RTT žanr teško možete susresti u današnje doba.

U svakom slučaju danas možete kupiti jako malo toga za 30 kuna koliko će vas koštati, a više je nego dovoljno dobra da svaku kunu opravdate, no morate se požuriti jer akcija na Steamu traje samo do 10. prosinca 2021.

Ako vas zanima kako izgleda pogledajte ovaj video, a prije kupnje možete isprobati i demo koji ćete također naći na Steamu. Po nama je ovo definitivno deal mjeseca!