Screenshotovi i gameplay video impresivne igre Elden Ring

Screenshotovi i gameplay video impresivne igre Elden Ring

0

Sada je napokon postalo jasno da akcijski RPG tvoraca Dark Soulsa pod nazivom Elden Ring definitivno izlazi početkom iduće godine.

Developer FromSoftware i izdavač Bandai Namco odlučili su skinuti zavjet tišine s igre Elden Ring, objavivši impresivni video gameplaya i jednako impresivne screenshotove. Novi materijali nam jasno govore o kakvoj ljepotici od igre se radi, čime će mnogim igračima krenuti zazubice u iščekivanju da Elden Ring stigne na PS5/PS4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC platforme na datum 21. siječnja 2022. godine, za kada je objavljeno službeno lansiranje.

Dodatna stvar u ovoj igri koja nas još više intrigira je podatak da igru uz Hidetaku Miyazakija, tvorca Dark Soulsa, potpisuje glavom i bradom George R.R. Martin, koji je očito zaključio da mu je pametnije raditi scenarij za ovu video igru nego pisati nastavke Game of Thronesa.

Kao što je to bilo slučaj sa Souls igrama, glavni naglasak gameplaya u Elden Ringu će biti na borbama, u kojima ćete se morati žestoko potruditi protiv neprijatelja velikih sposobnosti i nevjerojatnog dizajna, kako biste nakon svake pobjede dobili komadić slagalice koji će vam omogućiti praćenje priče majstora naracije R.R. Martina.

Druga fenomenalna stvar su fantastični krajolici pseudosrednjevjekovnog izgleda koje su zaposjele sile zla protiv kojih ćete se boriti oružjem i magijom. Na njima se smjenjuju prirodni ciklusi vremenskih prilika, dana i noći, a igrači će naokolo putovati pješice ili na leđima konja te se zabavljati solo ili online u društvu prijatelja.

Poznajući Miyazakija, očekujemo da će ovo biti još jedna izuzetno teška igra bez previše “checkpoitova” i “saveova”, no obzirom kako dobro izgleda, bilo bi je šteta završiti prebrzo.

Djelić atmosfere, borbe i dizajna možete vidjeti u ovom videu.